2 februari 2009
 

Audi

Audi favoriet bij Best Cars-verkiezing

2 februari 2009 | Elk jaar organiseert het tijdschrift 'Auto, Motor und Sport' de 'Best Cars'-verkiezing. Daarbij kunnen de lezers hun favoriete auto's aanwijzen. Audi viel hier in de prijzen. Er waren klasseoverwinningen voor de Audi A4, de Audi A6 en de Audi Q5 en tweede plaatsen voor de Audi A3, de Audi A8 en de Audi R8.

Het is voor het tweede achtereenvolgende jaar dat de Audi A4 bij de 'Best Cars'-verkiezing een overwinning in de categorie 'Middenklasse' behaalde. Voor de Audi A6 was het zelfs de vijfde overwinning op rij (Hogere middenklasse). De Audi Q5 deed voor het eerst mee in de 'Best Cars'-verkiezing en dat gebeurde in stijl: hij stootte gelijk door naar de eerste plaats.

Audi

Naast de drie overwinningen, behaalde Audi ook drie tweede plaatsen. De Audi A3 scoorde daarmee bijzonder goed in de Compacte klasse. Ook de Audi A8 (Luxe-klasse) en de Audi R8 (Sportwagens) mochten plaatsnemen op de op één na hoogste trede van het erepodium.

De 'Best Cars'-verkiezing van Auto Motor und Sport werd dit jaar voor de 33e keer georganiseerd. Bij deze editie brachten meer dan 92.000 lezers hun stem uit.

Audi
 
Websitewww.audi.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!