8 april 2004
 

Donkervoort

Rijd mee in een Donkervoort voor het KWF kankerfonds

8 april 2004 | Op 12 juni 2004 organiseert de Donkervoort Touring Club een groot Donkervoort instap-evenement in Raamsdonksveer, waarbij de opbrengst van de actie gedoneerd zal worden aan KWF Kankerbestrijding. De bedoeling is om deze dag Donkervoort geïnteresseerden voor het goede doel tegen betaling te laten meerijden in een van de 70 tot 100 aanwezige Donkervoorts.

De Donkervoort Sportwagen is van Nederlandse bodem. Donkervoort is, samen met Spyker, het enige overgebleven Nederlandse Automobiel merk. Donkervoort vierde vorig jaar haar 25-jarig jubileum.

Donkervoort

De Donkervoort Touring Club pakt dit evenement groots aan en wil veel geld inzamelen. Enkele prominente BN'ers hebben al hun medewerking toegezegd. Inschrijven voor dit goede doel kan via de website van de Donkervoort Touring Club via de link "KWF-actie". Er is plaats voor ongeveer 600 instappers. De eerste 100 inschrijvers ontvangen een gratis exemplaar van de CD "Dreamer" van Kane zanger Dinand Woesthoff. Dit als ode aan Guusje Woesthoff-Nederhorst.

Zaterdas 3 april jl. vond bij Donkervoort Automobielen B.V. in Lelystad de traditionele start plaats van het Donkervoort seizoen. Het thema voor de dag was de lancering van het Campagnebeeld voor deze KWF actie op 12 juni door de Donkervoort Touring Club.

Donkervoort
 
Websitewww.donkervoorttourin
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!