22 mei 2012
 

Mini

MINI na 1 juli 2012 sportiever en zuiniger

22 mei 2012 | De MINI John Cooper Works Countryman staat vanaf september bij de MINI dealer vanaf 44.995 euro. Het is de eerste MINI die de sportiviteit en racekwaliteiten van MINI John Cooper Works combineert met ALL4 vierwielaandrijving. De MINI John Cooper Works Countryman wordt aangedreven door een viercilinder TwinPower Turbo motor met een vermogen van 218 pk (280Nm).

De zeer sportieve Countryman wordt standaard geleverd met aerodynamica kit, verlaagd sportonderstel, 18 inch lichtmetalen wielen en exclusieve John Cooper Works designelementen. De zestrapsautomaat die MINI eerder in Geneve voor het eerst in een John Cooper Works model introduceerde is vanaf 1 juli optioneel in alle MINI John Cooper Works modellen te verkrijgen.

Mini

MINI introduceert in juli 2012 in alle MINI John Cooper Works modellen een nieuw motorblok voorzien van verschillende innovaties. Deze nieuwe 1.6 liter, viercilinder motor met 211 pk (280Nm) heeft een directe link met de ontwikkeling van racemotoren en is nu nog zuiniger door de toevoeging van onder meer de start/stop-functie en remgeneratie. Door deze verschillende toevoegingen is de motor zuiniger in brandstofgebruik, waardoor de prijs ook na 1 juli 2012 voor alle John Cooper Works modellen gelijk blijft aan de huidige prijs.

De MINI One D Countryman en de MINI Cooper D Countryman zullen vanaf 1 juli, net als veertien andere benzine en diesel MINI uitvoeringem, in de 20% bijtelling blijven.

Mini
 
Websitewww.mini.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!