15 september 2016
Volvo V90 Cross Country

Volvo V90 Cross Country

Volvo introduceert V90 Cross Country

Autozine
15 september 2016 | Volvo presenteert de nieuwe V90 Cross Country, waarmee de 90-serie nu compleet is. Sinds de introductie van de eerste Cross Country zo'n twintig jaar geleden staat Volvo bekend om zijn robuuste all-road-modellen en is het Cross Country-aanbod steeds verder gegroeid. De productie van de V90 Cross Country start deze herfst in Volvo's fabriek in Torslanda, Zweden.

De Cross Country-uitvoeringen spelen een steeds belangrijkere rol in Volvo's modellengamma. Kopers van premiumauto's zoeken volgens Volvo vaker een model dat past bij hun levensstijl. "De Volvo V90 Cross Country combineert de elegantie van de V90 met een avontuurlijk uiterlijk. De V90 Cross Country biedt naast veiligheid, comfort en prestaties, ook all-road-capaciteiten", aldus Håkan Samuelsson, President & CEO van Volvo Car Group.

Volvo V90 Cross Country

De carrosserie van de V90 Cross Country illustreert het karakter van de luxueuze cross over. Daarbij kan de klant kiezen voor zowel een stoere als een elegante detailafwerking. "Het design van een Volvo Cross Country is meer dan alleen 'styling'. De verrassende, intrigerende combinatie van een krachtige, stoere body en een luxueus interieur met een Scandinavische sfeer is geheel in lijn met de traditie van Volvo's Cross Country-modellen. Maar nu volgens een nieuw recept: krachtige terreincapaciteiten verpakt in een verfijnde, elegante Estate-body", zo omschrijft Thomas Ingenlath, Senior Vice President Design bij Volvo Car, de nieuwe V90 Cross Country.

Volvo V90 Cross Country

De Volvo V90 Cross Country biedt dezelfde connectiviteit en entertainmentsystemen die Volvo in de nieuwe S90 en V90 introduceerde, inclusief een geluidsinstallatie van Bowers & Wilkins.

Volvo V90 Cross Country
XLLease
Volvo V90 nu in Ocean Race-uitvoeringVolvo V90 nu in Ocean Race-uitvoering
30 oktober 2017
Volvo V90 Cross Country in de showroomVolvo V90 Cross Country in de showroom
16 maart 2017
Volvo prijst V90 Cross CountryVolvo prijst V90 Cross Country
4 november 2016
Volvo kondigt V90 Cross Country aanVolvo kondigt V90 Cross Country aan
8 september 2016
 

Info

Test

Techniek

Prijs

KM-kosten

Forum