20 augustus 2019
Volkswagen Tiguan Allspace

Volkswagen Tiguan Allspace

Volkswagen Tiguan Allspace nu ook als R-Line Black Style

Autozine
20 augustus 2019 | De Volkswagen Tiguan Allspace is er nu ook als R-Line Black Style. Zoals zijn naam al doet vermoeden, is deze extra ruime SUV van Volkswagen voorzien van zwarte R-line aankleding.

Op zoek naar een Volkswagen Tiguan Allspace?
bynco heeft er 6 vanaf € 29.945,-

Volkswagen Tiguan Allspace

Volkswagen heeft nieuws voor R-Line-fans. In navolging op zijn kleinere broer, de Tiguan R-Line Black Style, is nu ook de extra ruime Tiguan Allspace beschikbaar met zwarte aankleding. Het Tiguan Allspace R-Line Black Style exterieurpakket bevat onder meer zwarte 19 inch 'Sebring' lichtmetalen velgen (zwarte 20 inch Suzuka-velgen tegen meerprijs leverbaar), een zwarte R-Line-dakspoiler, zwarte dakrails, zwarte spiegelkappen en raamlijsten, donker getinte ramen achter, en een R-design bodykit met zwarte accenten.

Volkswagen Tiguan Allspace

Om de Tiguan Allspace helemaal af te maken is het R-Line Black Style exterieurpakket ook te combineren met een R-Line interieurpakket. Dit pakket bevat onder meer Top-comfortstoelen, 'Race' stoffen bekleding, een aan de onderzijde afgevlakt R-Line sportstuur, een zwarte dakhemel, R-line instaplijsten, R-line vloermatten en aluminium pedalen.

Het R-Line Black Style exterieurpakket is er voor € 1.024 op de Tiguan Allspace Highline Business R en voor € 2.894 op de Tiguan Allspace Highline. Het R-Line Black Style in- én exterieurpakket is er vanaf respectievelijk € 1.834 (Highline Business R) en € 3.705 (Highline). De 20-inch zwarte Suzuka- velgen zijn leverbaar vanaf € 664.

Op zoek naar een Volkswagen Tiguan Allspace?
DAS import heeft er 1250 vanaf € 25.206,-

Volkswagen Tiguan Allspace

VW Tignuan AllSpace nu ook als BusinessVW Tignuan AllSpace nu ook als Business
11 januari 2018
Volkswagen Tiguan Allspace nu bij dealerVolkswagen Tiguan Allspace nu bij dealer
11 november 2017
VW Tiguan Allspace nu ook met 2.0 TSIVW Tiguan Allspace nu ook met 2.0 TSI
18 oktober 2017
VW maakt prijzen Tiguan Allspace bekendVW maakt prijzen Tiguan Allspace bekend
15 september 2017
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

KM-kosten

Forum