18 februari 2015
Volkswagen Sharan

Volkswagen Sharan

Volkswagen Sharan ondergaat facelift

Autozine
18 februari 2015 | Volkswagen presenteert de vernieuwde Sharan op de internationale autoshow van Genève begin maart. Naast een aangescherpt uiterlijk en subtiele interieur-upgrades maakt de Sharan vooral in technologisch opzicht een stap voorwaarts. Volkswagens ruimtewonder profiteert van nieuwe motoren en een brede selectie aan nieuwe rijassistentie- en infotainmentsystemen.

Op zoek naar een Volkswagen Sharan?
bynco heeft er 2 vanaf € 33.285,-

Volkswagen Sharan

Uiterlijk is de vernieuwde Sharan op detail aangescherpt met nieuwe carrosseriekleuren, een uitgebreider aanbod lichtmetalen wielen en LED-technologie voor de achterlichtunits. Het interieur van de ruimtewagen onderscheidt zich door een nieuw ontworpen instrumentarium, gewijzigde stoffen plus kleuren en een nieuw stuurwiel.

Volkswagen Sharan

Het belangrijkste nieuws is onderhuids te vinden. Op de Nederlandse markt maken twee TSI-benzinemotoren (150 en 220 pk) en twee nieuwe TDI-diesels (150 en 184 pk) hun opwachting, in combinatie met voorwielaandrijving. Ze zijn tot 15% zuiniger in het verbruik en voldoen aan de Euro 6 norm. De motoren kunnen worden gekoppeld aan een 6-traps DSG-automaat.

Volkswagen Sharan

Voor de vernieuwde Sharan is een keur aan comfort- en veiligheidverhogende rijassistenten beschikbaar, waarvan enkele als primeur in dit segment gelden. Verder introduceert Volkswagen voor de MPV nieuwe infotainmentsystemen met een hoge mate aan connectiviteit. Zo is de Sharan optioneel 'compatibel' met MirrorLink, Apple CarPlay en Android Auto (de laatste twee onder voorbehoud van beschikbaarheid voor Nederland).

Volkswagen Sharan

De vernieuwde Volkswagen Sharan is vanaf eind april te bestellen en arriveert in juli bij de Nederlandse dealers.

Wittebrug
Volkswagen prijst vernieuwde SharanVolkswagen prijst vernieuwde Sharan
21 mei 2015
Volkswagen Sharan in prijs verlaagdVolkswagen Sharan in prijs verlaagd
24 november 2014
Volkswagen Sharan tijdelijk als EditionVolkswagen Sharan tijdelijk als Edition
30 juli 2013
Hagelslag essentieel onderdeel vakantieHagelslag essentieel onderdeel vakantie
11 juli 2013
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

Forum