13 september 2012
Volkswagen Golf VI GTI
Nieuws

Volkswagen Golf VI

Volkswagen verlaagt prijs Golf VI

13 september 2012 - Vooruitlopend op de komst van de geheel nieuwe Golf eind dit jaar, biedt Volkswagen speciale aanbiedingen op de huidige generatie Golf. Zo zijn de pakketten Executive, Executive Plus en Advance nu lager geprijsd. Door aanbiedingen te combineren, kan het klantvoordeel oplopen tot 4.050 euro. Daarbovenop komt een milieu-inruilpremie van 500 euro.
XLLease

Met het Executive-pakket wordt de standaarduitrusting van de Golf uitgebreid met onder meer het radionavigatiesysteem RNS 310, lederen bekleding van het multifunctionele stuur, de pooknop en handremgreep, alsmede een middenarmsteun vóór, multimedia-aansluitbox en alarm "Plus". Dit pakket is er nu voor 838 euro. Het klantvoordeel bedraagt 1.590 euro (op basis van losse opties voor de Comfortline).

Volkswagen Golf VI

Het Executive Plus-pakket biedt de volgende extra's ten opzichte van Executive: radionavigatiesysteem RNS 510, DVD-speler en telefoonvoorbereiding 'Plus'. Dit pakket is er nu voor 1.420 euro, ofwel een klantvoordeel van 2.240 euro.

Beide pakketten zijn te combineren met het Advance-pakket met bi-xenon verlichting met LED-dagrijverlichting, regensensor, automatisch dimmende binnenspiegel en Park Distance Control. Advance kost nu 1.195 euro. Het klantvoordeel is 1.810 euro. De Golf Comfortline met het Executive Plus-pakket en het Advance-pakket is er zodoende vanaf 25.705 euro in plaats van 29.775 euro.

Volkswagen Golf VI

Naast het pakketvoordeel biedt de Volkswagen-dealer bij aankoop van een Golf VI een extra milieu-inruilpremie van 500 euro. Een groot aantal benzine- en dieselmodellen binnen de Golf-familie is uitgevoerd met duurzame BlueMotion Technologies. Voor zakelijke rijders vertaalt zich dat in een ruime keuze aan '20%'-uitvoeringen.

IkWilVanMijnAutoAf
KwikFit