16 januari 2009
Volkswagen Golf VI GTI
Nieuws

Volkswagen Golf VI

Trouwste Golf-rijder beloond

16 januari 2009 - Bij de introductie van de zesde generatie Golf startte Volkswagen een zoektocht naar de Nederlander die het langst in een Golf reed. Via de website GolfRijderGezocht.nl kwam eind 2008 een overweldigende hoeveelheid inschrijvingen binnen. Mevrouw De Vos uit Den Haag toonde op overtuigende wijze aan dat zij de meest trouwe Golf-rijdster van Nederland is. En dat blijft voorlopig zo, want haar trouw werd beloond met een gloednieuwe Golf.
IkWilVanMijnAutoAf

Mevrouw De Vos was één van de 5.547 mensen die via GolfRijderGezocht.nl claimden dat ze het langst in een Golf reden. 330 mensen kregen het verzoek die claim nader toe te lichten door middel van bewijsmateriaal zoals aankoopbewijzen, vrijwaringen, leasecontracten, foto's en zelfs bekeuringen.

Volkswagen Golf VI

Het bewijsmateriaal van mevrouw De Vos bleek waterdicht. Zij toonde onomstotelijk aan dat ze van alle inzenders als eerste in 1974 een Golf aanschafte en vervolgens 34 jaar lang onafgebroken in de volgende modellen heeft gereden. De beloning voor haar trouw werd op 15 januari afgeleverd bij Volkswagen-dealer Wittebrug in Den Haag: een gloednieuwe Golf. En niet zo maar een nieuwe Golf. Maar een 160 pk sterke en luxe Highline uitvoering in de kleur Shark Blue.

Dutchlease