24 maart 2009
Volkswagen Eos
Nieuws

Volkswagen Eos

Primeur op de AutoRAI voor VW Eos Black Style

24 maart 2009 - Met ingang van heden is de Volkswagen Eos Black Style bestelbaar. Het zwart gelakte CSC-dak en de 35 procent getinte achterruit geven deze uitvoering een exclusieve uitstraling.
XLLease

Het CSC-daksysteem is uniek in autowereld. CSC staat voor Coupé Schuifdak Cabriolet; een volledig automatisch openend en sluitend inklapbaar metalen dak, met standaard glazen schuif-/kanteldak. Inklapbare metalen daken zijn niet nieuw bij moderne cabriolets. Volkswagen biedt echter een geïntegreerde glazen schuif-/kanteldak. De glaspanelen van de Black Style zijn gelijk aan het normale CSC-dak, de plaatwerkdelen echter worden gelakt in de kleur zwart. Bovendien is de achterruit 35 procent getint. De consumentenprijs van het Black Style-pakket bedraagt € 295,-.

Volkswagen Eos

De Volkswagen Eos heeft bovendien een rijkere basisuitrusting dan voorheen, zoals de lichtmetalen velgen, een standaard 6-versnellingsbak, radio met 8 speakers en airconditioning. Bovenop deze basisuitrusting is deze uitvoering ook als Highline leverbaar, met onder andere een sportonderstel, lichtmetalen 17 inch velgen en touchscreen navigatiesysteem. Het Highline-pakket kost € 2.800 en is standaard voor de 2.0 TFSI en 3.2 V6 motoren.

Volkswagen Eos
Wittebrug
KwikFit