20 november 2008
 

Volkswagen Caddy (1996 - 2004)

Volkswagen Caddy is Bestelauto van het Jaar 2009

Autozine
20 november 2008 | Volkswagen Bedrijfswagens steekt de vlag uit, want de Caddy Maxi is gekozen tot Bestelauto van het Jaar 2009. Tijdens een bijeenkomst in Residence Rhenen ontving Ernst-Jan van Eykelenburg, directeur Volkswagen Bedrijfswagens van importeur Pon, de onderscheiding uit handen van juryvoorzitter Peter Brouwer. Opmerkelijk is dat de Volkswagens Transporter en Crafter op de tweede en derde plaats eindigden.
 

De verkiezing 'Bestelauto van het Jaar' is een initiatief van het vakblad Automobiel Management en kent een lange traditie. Bij deze verkiezing beoordeelt een vakjury de genomineerde bestelauto's op meerdere criteria die een goede weerspiegeling zijn van de praktische capaciteiten van de bestelauto's. Zo wordt er gelet op kilometerkostprijs, functionaliteit, comfort, veiligheid en rijeigenschappen. Daarnaast geeft de jury een waardering voor de representatieve eigenschappen van de bestelauto en de keuzemogelijkheden binnen het leveringsprogramma. Een factor die steeds belangrijker wordt, is de servicekwaliteit van de importeur en de dealers.

Volkswagen Caddy (1996 - 2004)

Ernst-Jan van Eykelenburg noemt het een groot compliment voor de importorganisatie, het dealernetwerk en uiteraard de Caddy Maxi, dat deze Benjamin van het programma van Volkswagen Bedrijfswagens tot 'Bestelauto van het Jaar 2009' is gekozen. "Dat we ook de tweede en derde plaats bezetten, bevestigt dat we niet alleen zeer gewilde producten leveren, maar dat we ook met het opzetten van een gespecialiseerd netwerk van bedrijfsautodealers de juiste keuze hebben gemaakt".