5 december 2022

Vinfast

Vinfast opent showrooms in Keulen en Parijs

5 december 2022 - VinFast heeft officieel zijn eerste twee VinFast-stores geopend in Keulen, Duitsland en Parijs, Frankrijk. VinFast Keulen in Duitsland en VinFast Madeleine in Frankrijk zijn officieel de eerste twee showrooms in Europa. VinFast Keulen en VinFast Madeleine, gelegen op zichtlocaties, zijn de ideale plek om de merkaanwezigheid te vergroten, waardoor VinFast snel een band kan opbouwen met zijn klanten in Europa.
IkWilVanMijnAutoAf

VinFast Keulen en VinFast Madeleine richten zich als saleslocatie op het tonen van de nieuwe modellen. Klanten kunnen interieur en exterieur van de door Pininfarina ontworpen VF 8 en VF 9 ontdekken, de technologieën ervaren en ondersteuning krijgen van VinFast's experts op het gebied van het rijden met een EV. Natuurlijk kunnen klanten in de showrooms ook tot aanschaf of lease overgaan.

Vinfast

Mevr. Ho Thanh Huong, CEO van VinFast in Europa, over de openingen: "VinFast Keulen en VinFast Madeleine vormen het beginpunt van ons retailnetwerk in Europa. Het bevestigt niet alleen de officiële aanwezigheid van het merk op de Europese markt, maar ook VinFast's toewijding als het gaat om klanten. Ik geloof dat het retailnetwerk van VinFast de betrouwbare verbindingen zal zijn met Europese klanten gedurende de hele periode dat zijn een EVvan Vinfast zullen bezitten. Ook zullen de stores gemak en hulp bieden aan klanten bij hun overgang naar de toekomst van duurzame mobiliteit."

De opening van de eerste VinFast-stores in Europa wordt gevierd bij VinFast Keulen. Dit is een belangrijke locatie in het retailnetwerk van VinFast voor Duitsland. In een later stadium zullen er ook Vinfast-stores in Berlijn, München, Hamburg, Frankfurt en Oberhausen komen. Daarnaast volgen er binnenkort showrooms in onder meer Parijs, Marseille, Rennes, Montpellier en Metz (Frankrijk), en in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam (Nederland).

Vandebron
Remschijf.nl