1 februari 2018
Toyota RAV4 (2013 - 2018)

Toyota RAV4 (2013 - 2018)

Upgrade voor Toyota RAV4 Black Edition

Autozine
1 februari 2018 | Toyota voorziet de RAV4 Black Edition van een completere uitrusting. Toegevoegd zijn een zonnedak, lederen bekleding met een nieuw ontwerp, stoelverwarming en een Toyota Touch 2 Go navigatiesysteem. De extra compleet uitgeruste RAV4 Black Edition is leverbaar als 2WD Hybrid met standaard automaat; de prijzen beginnen bij 41.450 euro.
 

De Toyota RAV4 Black Edition ontleent zijn naam aan details zoals de zwarte bodembeschermplaat voor en achter, zwarte buitenspiegels, zwarte hemelbekleding en het donker getinte privacy glass. De exclusieve 18-inch lichtmetalen velgen zijn gespoten in hoogglans zwart en geven Toyota's SUV een opvallende aanblik. Optioneel is de Black Edition verkrijgbaar als Full Body Colour op de kleuren Zircon Silver en Lava Red.

Toyota RAV4 (2013 - 2018)

Toyota baseert de RAV4 Black Edition op de Dynamic-uitvoering. Dat wil zeggen een extra complete uitrusting met onder meer climate control met twee gescheiden klimaatzones, cruise control, een parkeerhulpcamera achter en het multimediasysteem Toyota Touch 2 met 7-inch touchscreen en digitale radio, DAB+.

De standaarduitrusting van de Toyota RAV4 Black Edition is inclusief het veiligheidspakket Toyota Safety Sense. Hiertoe behoren de actieve veiligheidssystemen Adaptive Cruise Control, Automatic High Beam, Lane Departure Alert, Pre-Collision System met Pedestrian Detection en Road Sign Assist.

De hybride aandrijflijn van de RAV4 Black Edition bestaat uit een 2,5-liter benzinemotor en een elektromotor. Het gecombineerde vermogen bedraagt 145 kW (197 pk). Bij deze techniek is een automatische transmissie standaard. De vernieuwde RAV4 Black Edition is vanaf vandaag te bestellen, de eerste exemplaren worden eind februari in de showroom verwacht.