20 januari 2009
Toyota iQ

Toyota iQ

Toyota iQ is partner van International Fashion Week

Autozine
20 januari 2009 | De Toyota iQ is partner van de 10e Amsterdam International Fashion Week. De jubileumeditie van het internationale evenement voor de modewereld vindt van 24 januari tot en met 1 februari op verschillende locaties in Amsterdam plaats. Als officiƫle autosponsor verzorgt de Toyota iQ onder meer shuttleservices tussen de exposities, shows, lanceringen en feesten. Daarmee is voor de gloednieuwe Toyota iQ, die vanaf 23 januari te bewonderen is in de showroom, een hoofdrol weggelegd rond de catwalks.

Acht dagen lang is Amsterdam het middelpunt van de mondiale modewereld. Alle schijnwerpers zijn gericht op mondiaal gerenommeerde en veelbelovende jonge ontwerpers, die in de hoofdstad hun nieuwste ontwerpen laten zien. Ook Toyota presenteert hier zijn nieuwste creatie; de zeer innovatieve iQ.

Toyota iQ

Op het gebied van kwaliteit, design en comfort heeft het prestigieuze mode-evenement een naam hoog te houden. Het modieuze karakter van de Toyota iQ past daarom uitstekend bij de Amsterdam International Fashion Week. Daar waar getalenteerde ontwerpers hun innovatieve en trendy creaties laten zien, steelt Toyota de show met zijn ingenieuze 3+1-zitter.

Amsterdam International Fashion Week geniet mondiale bekendheid en is een niet meer weg te denken festijn in de hoofdstad. Twee keer per jaar brengt de organisatie de Nederlandse en buitenlandse modewereld bijeen via diverse evenementen, modeshows en netwerkbijeenkomsten. Het showprogramma en de lezingen zijn met name gericht op professionals en vinden plaats op het terrein van de Westergasfabriek in Amsterdam. Om ook het grote publiek mee te kunnen laten genieten, vinden verspreid over de stad meer dan tachtig openbare evenementen plaats die voor iedereen toegankelijk zijn.

KwikFit
Toyota onthult iQ EVToyota onthult iQ EV
14 februari 2011
Toyota iQ nu ook als Colour EditionToyota iQ nu ook als Colour Edition
20 oktober 2010
Nieuw interieur voor Toyota iQNieuw interieur voor Toyota iQ
15 april 2010
Nieuw instapmodel voor Toyota iQNieuw instapmodel voor Toyota iQ
23 december 2009
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Forum