20 oktober 2010
Toyota iQ

Toyota iQ

Toyota iQ nu ook als Colour Edition

Autozine
20 oktober 2010 | De Toyota iQ is vanaf nu ook leverbaar in twee verschillende 'Colour Editions': de 'Pearl' en 'Bronze'. Beide uitvoeringen zijn gebaseerd op de luxe 1.0 VVT-i Aspiration uitvoering en worden geleverd in 'Pearl White' parelmoer lak of 'Light Cappuccino Brown' metallic lak.
AutoCoach

Waar onder meer het centrale dashboard, de deurgrepen en de accenten op het stuur in de 'Pearl' uitvoering crèmekleurig zijn, zijn die in de 'Bronze' uitvoering bronskleurig. Ook worden de inzittenden in beide uitvoeringen verwend met in half leder uitgevoerd interieur, inclusief stoelverwarming op de eerste zitrij. Optioneel zijn het Full Map Navigatiesysteem en de Multidrive CVT Automaat.

Toyota iQ

Tijdens de Autosalon van Parijs beleefde de vernieuwde productieversie van de iQ zijn Europese showdebuut. Toyota heeft het interieur van de iQ verder verfijnd en diverse nieuwe kleuren aan het kleurenpallet toegevoegd. Zo is de bestuurdersstoel nu in hoogte verstelbaar en zijn het dashboard en de deurpanelen voortaan van zacht materiaal. Daarnaast voldoen de motoren van de vanaf nu ook aan de Euro V-emissienorm.

De zuinige iQ 1.0 is dankzij zijn 99 gram CO2-uitstoot vrij van BPM en motorrijtuigenbelasting. Zakelijke rijders profiteren bovendien van de lage 14% bijtelling. De 'Colour Editions' zijn per direct leverbaar vanaf 15.685 euro.

Toyota onthult iQ EVToyota onthult iQ EV
14 februari 2011
Nieuw interieur voor Toyota iQNieuw interieur voor Toyota iQ
15 april 2010
Nieuw instapmodel voor Toyota iQNieuw instapmodel voor Toyota iQ
23 december 2009
Toyota iQ in gelimiteerde oplageToyota iQ in gelimiteerde oplage
22 september 2009
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Forum