3 november 2005
Toyota Corolla (2002 - 2007)

Toyota Corolla (2002 - 2007)

Veertig jaar Toyota Corolla: de Corolla Anniversary

Autozine
3 november 2005 | De naam Toyota Corolla bestaat volgend jaar 40 jaar. Dat viert het merk in de showroom. Vanaf half december arriveren bij de Toyota dealers speciale, extra complete Anniversary-uitvoeringen van de populaire middenklasser. Dit jubileummodel is leverbaar vanaf 19.090 euro voor de Corolla Hatchback.
 

De Toyota Corolla viert zijn 40-jarig jubileum met diverse aanbiedingen. Alle carrosserievarianten zijn leverbaar als speciale Anniversary-uitvoering. En dat betekent voor de consument maar één ding: voordeel. Dat blijkt meteen al uit de Anniversary-uitvoering van de Corolla Hatchback. Deze heeft als extra's onder meer automatische airconditioning, lichtmetalen 15 inch wielen, mistlampen voor, zijruiten voor en achter elektrisch bedienbaar, speciale Anniversary-bekleding en een met leder bekleed stuurwiel voorzien van geintegreerde audiobediening. Dit model is leverbaar vanaf 19.090 euro.

Toyota Corolla (2002 - 2007)

Sportieve rijders kunnen niet om de Corolla Hatchback Anniversary Sport heen. Deze Toyota is dankzij zijskirts, lichtmetalen 16 inch wielen, een dakspoiler en een achterbumperskirt sportief om te zien. De Toyota Corolla Hatchback Anniversary Sport met een 1.6 VVT-i benzinemotor is er vanaf 21.490 euro. Kopers besparen hiermee tot 3.000 euro!

Natuurlijk vieren ook de Toyota Corolla Sedan en Wagon het jubileum mee. Deze varianten, gebaseerd op de Linea Terra-uitvoering, krijgen eveneens een pakket extra's met onder meer lichtmetalen 15 inch wielen, speciale Anniversary-bekleding en een met leder bekleed stuurwiel met geintegreerde audiobediening. De zijruiten achter zijn elektrisch bedienbaar en mistlampen geintegreerd in de voorbumper. De Corolla Sedan Anniversary is leverbaar vanaf 20.290 euro, de Corolla Wagon Anniversary vanaf 20.650 euro.

Toyota Corolla (2002 - 2007)

In 1966 lanceerde Toyota de Corolla. Het model sloeg direct aan en werd al snel de bestverkochte auto ter wereld. Binnenkort wordt het 30 miljoenste exemplaar geproduceerd. Op dit moment rollen jaarlijks een miljoen Corollas van de band. Jaarlijks scoort de Corolla goed in tevredenheids- en kwaliteitsonderzoeken van gerenommeerde instituten als J.D. Power, TüV en Trendbox. De Corolla Anniversary-modellen zijn per direct te bestellen. De levering start medio december.