2 januari 2009
Toyota Avensis Wagon

Toyota Avensis Wagon

Vicki Butler-Henderson in Toyota reclame

Autozine
2 januari 2009 | In 2009 introduceert Toyota diverse nieuwe modellen. Daarbij zullen onder meer de Toyota iQ en de Avensis een belangrijke rol spelen. In totaal introduceert Toyota twaalf nieuwe en vernieuwde auto's, waarvan zes totaal nieuwe modellen. De populaire Britse autojournaliste Vicki Butler-Henderson speelt exclusief voor de Nederlandse markt de hoofdrol in de nieuwe advertentiecampagne van Toyota. Vicki voelt de nieuwe Toyota's op haar geheel eigen wijze aan de tand. Als eerste gaat zij rijden met de volledig nieuwe Toyota Avensis.
Vandebron

Met de introductie van zes compleet nieuwe modellen en zes vernieuwde modellen op de Nederlandse markt belooft 2009 een druk jaar te worden voor Toyota. Om te voorkomen dat consumenten 'overspoeld' raken met productnieuws, kiest Toyota voor een uitgekiende serie tv-commercials. De hoofdrol in de commercials is Vicki Butler-Henderson, voormalig presentatrice van Top Gear. Tegenwoordig presenteert de autojournaliste het autoprogramma Fifth Gear, elke zaterdagavond op Discovery Channel. In alle commercials zal Vicki de nieuwe Toyota's gaan testen. De tv-commercials eindigen met een echte cliffhanger, waarvan het vervolg op Internet te zien is.

Toyota Avensis Wagon

Vicki Butler-Henderson zal behalve in de tv-commercials voor Toyota ook op Internet te zien zijn. Ze krijgt een speciale Vicki-site, die te benaderen is via Toyota.nl. Op deze website kunnen bezoekers het vervolg van de tests in de tv-commercials zien, evenals Vicki's testrapporten van diverse Toyota modellen.

Eric Louwman, Marketing directeur van Louwman & Parqui, importeur van Toyota in Nederland, licht de keuze voor Vicky Butler-Henderson toe: "Vicki is mediageniek en spreekt zowel mannen als vrouwen aan. Een dame met pit. Behalve dat ze autoriteit uitstraalt en over echt coureursbloed beschikt, brengt Vicki ook rijplezier over op de kijkers en onderstreept ze de verjonging en dynamiek van het merk Toyota".

Toyota Avensis Wagon
Toyota Avensis als Business SpecialToyota Avensis als Business Special
2 november 2009
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Forum