Publicatiedatum: 2 juli 2019
 

Becam

De juiste auto met de juiste financiering

Advertorial | Auto's worden in de regel geleased of gefinancierd. Slechts een enkeling betaalt een auto contant. Wanneer een auto wordt gefinancierd, dan is het belangrijk om dat bij de juiste partij te doen. Het loont daarom om aanbiedingen te vergelijken. Als een lening achteraf gezien toch te duur is, is "oversluiten" een mogelijkheid.
 
Info

Een auto kiezen is al lastig. Wordt een auto gekozen met het verstand of met het gevoel? Tellen prestaties of gaat de voorkeur uit naar luxe? Juist om aan uiteenlopende wensen te voldoen, is het aanbod enorm.

Becam

En hetzelfde geldt voor autofinanciering! Alle aanbieders van leningen hanteren andere tarieven, termijnen en voorwaarden. De beste aanbieder aanwijzen kan daarom niet. Het gaat om de beste aanbieder voor een bepaalde situatie. Wordt een deel van de auto contant betaald? Ligt de voorkeur op lage maandlasten of op een korte looptijd? En wat zijn de mogelijkheden om vervroegd terug te betalen?

Alleen door vele aanbieders onderling te vergelijken, is het mogelijk om het beste aanbod voor een bepaalde situatie te vinden. Natuurlijk is het mogelijk om contact op te nemen met verschillenden banken en financiers om aanbiedingen onderling te kunnen vergelijken. Maar er is een makkelijkere manier! Becam maakt het mogelijk om met een verzoek offertes van meerdere partijen op te vragen en te vergelijken. Bovendien fungeert Becam als bemiddelaar, waardoor het later ook mogelijk is om boetevrij af te lossen. Handig als de financi�le situatie later in positieve zin verandert.

Wanneer toch een te dure lening is afgesloten, dan kan "oversluiten" een oplossing zijn. Hierbij wordt een nieuwe lening afgesloten waarmee de oude vervroegd wordt afgelost. Zelfs als daarvoor een vergoeding moet worden betaald, kan de lagere rente van de nieuwe lening alsnog voordeel opleveren. Dit oversluiten is een specialisatie van Becam. Becam helpt bij het lastige rekenwerk en zoekt uit of een goedkoper lenen mogelijk is.

De juiste auto met de juiste financiering, dat is de ideale basis voor jarenlang rijplezier!

Let op: geld lenen kost geld

Bezoek website