Publicatiedatum: 6 mei 2019
 

ALD Automotive

Van auto tot mobiliteit

Advertorial | Wat doet een leasemaatschappij? Simpel: auto's verhuren aan bedrijven. Tenminste, dat is wat een traditionele leasemaatschappij doet. ALD Automotive belooft meer. Een bezoek aan het Mobility Experience Centre in Hoofddorp maakt duidelijk hoe ALD zich wil onderscheiden als leasebedrijf.
 
Info

Bij een traditionele leasemaatschappij is de procedure rechttoe rechtaan. De klant bepaalt welke auto hij of zij wil rijden, de leasemaatschappij bestelt de auto en stelt deze beschikbaar. Onderhoud en alle financiële zorgen worden uit handen gegeven aan de leasemaatschappij.

ALD Automotive

Bij ALD Automotive is het aanbod gevarieerder. Het gaat namelijk niet om auto's, maar om vervoer. En dat is niet alleen interessant voor bedrijven, maar ook voor particulieren. Het aanbod van verschillende vervoermiddelen en leasevormen is daarmee zo breed geworden, dat de rechttoe rechtaan methode van weleer niet meer afdoende is. Dat is waarom ALD Automotive het "Mobility Experience Centre" in hoofddorp heeft geopend.

Hier wordt niet gevraagd welke auto men zoekt, maar welk vervoerprobleem moet worden opgelost. Samen met een specialist van ALD wordt vervolgens gezocht naar een passende oplossing. Die kan bestaan uit een auto of een combinatie van verschillende vervoermiddelen. De nadruk kan liggen op lage kosten, tevreden medewerkers of op lage uitstoot. Op grote schermen worden trends in mobiliteit getoond en de impact ervan voor bedrijven en gebruikers. Uiteraard zijn ook interactieve demonstraties beschikbaar waarmee de bezoeker inzicht krijgt in de mogelijkheden. Om alles nog tastbaarder te maken, zijn e-bikes, e-scooters en segways zelfs ter plaatse te proberen!

ALD Automotive

Wanneer een keuze is gemaakt, biedt ALD Automotive een breed aanbod van leasevormen. Afhankelijk van het type bedrijf kan worden gekozen voor operational lease, shortlease, occasion lease of huur. Auto leasen zakelijk of privé? Voor particulieren is private lease beschikbaar.

En... een moderne leasemaatschappij zet alle digitale middelen in om het gebruik van de gekozen auto, e-fiets of e-scooter zo makkelijk mogelijk te maken. ALD Automotive heeft een eigen app die kan worden gebruikt om tank- of laadstations te zoeken, onderhoud te plannen of pechhulp in te schakelen. Dat is immers het doel van leasen: alle zorgen uit handen nemen en de mobiliteit makkelijk maken.

ALD Automotive
Bezoek website