12 januari 2002

Suzuki XL-7

Suzuki Grand Vitara XL-7 is 4WD Auto van het Jaar in Nieuw-Zeeland

12 januari 2002 - De Suzuki Grand Vitara XL-7 heeft in Nieuw-Zeeland een belangrijke titel gewonnen. In competitie met o.a. de Ford Escape/Maverick, Mazda Tribute, Land Rovers Freelander, BMW X5, Hyundai Santa Fe, Jeep Cherokee, Ford Explorer en Renault Senic RX-4, heeft het blad "New Zealand Company Vehicle" de Suzuki Grand Vitara XL-7 onderscheiden met de titel "4WD auto van het jaar".

Op een aantal punten onderscheidt de Grand Vitara XL-7 zich ten opzichte van de concurrentie. Zoals de mogelijkheid om 4/5 personen te vervoeren inclusief veel bagage. Bovendien is het in een handomdraai eenvoudig uitbreiden naar een 7-zitter, een van deze punten. Ook wordt de XL-7 zeer gewaardeerd vanwege zijn handelbaarheid in de stad en op de (kleine) onverharde wegen, die Nieuw-Zeeland kenmerken.

Suzuki XL-7

De nieuwe 2.7-liter V6 motor presenteert volgens het tijdschrift zowel op verharde als op onverharde wegen uitstekend in combinatie met de versnellingsbak / tussenbak die keuze biedt tussen een hoge- en lage gearing en achterwiel- of vierwielaandrijving. Natuurlijk is Suzuki trots op deze titel.

De Suzuki Grand Vitara XL-7 is in Nederland leverbaar vanaf Euro 34.899,- en is standaard uitgerust met airconditioning en ABS (anti-blokkeringssysteem). De automaat wordt zonder meerprijs geleverd.

KwikFit
Dutchlease