10 augustus 2007
Suzuki Swift (2005 - 2010)
Nieuws

Suzuki Swift (2005 - 2010)

Suzuki Swift nu met gratis airco

10 augustus 2007 - Suzuki biedt de Swift Cool tijdelijk aan met een reeks coole extra's. Behalve gratis airconditioning ontvangt iedereen bij koop van een Swift Cool een dagarrangement voor twee personen bij Snowworld. Wie komt proefrijden in de Swift Cool, maakt kans op een skivakantie in Canada.
AutoCoach

Wie nu een Suzuki Swift Cool aanschaft, kan profiteren van een aantal coole acties. Suzuki levert de Swift Cool tijdelijk met een gratis dagarrangement voor twee personen bij Snowworld in Landgraaf of Zoetermeer. Het arrangement bestaat uit toegang tot de piste, de huur van ski's of snowboards en schoenen, plus een barbecue (in augustus en september) of fondue (in oktober en november).

Suzuki Swift (2005 - 2010)

Wie zijn Swift Cool laat financieren door Suzuki Financial Services, krijgt zes maanden lang een gratis autoverzekering. Beide acties lopen tot en met 31 oktober 2007, zolang de voorraad strekt. Bovendien maakt iedereen die nu een proefrit maakt in de Swift Cool kans op een van de drie luxe skivakanties voor twee personen in Canada.

Behalve airconditioning omvat de standaarduitrusting van de Swift Cool onder meer centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels, elektrisch bedienbare ramen voor, stuurbekrachtiging en een infodisplay. Verder levert Suzuki de auto standaard met ABS met elektronische remkrachtverdeling (EBD), remassistent en zes airbags.

De Swift Cool is leverbaar als drie- en vijfdeurs, en met een automatische of handgeschakelde versnellingsbak. Het motorenaanbod bestaat uit een 1,3-liter benzinemotor met 68 kW (92 pk) en een 1,5-liter benzinemotor met 75 kW (102 pk). De Suzuki Swift Cool 1.3 in driedeursuitvoering is leverbaar voor € 12.599,-. De vijfdeursuitvoering is verkrijgbaar voor € 13.099,-.

Wittebrug
XLLease