28 juli 2005
Suzuki Swift (2005 - 2010)
Nieuws

Suzuki Swift (2005 - 2010)

Suzuki, Shell en Lucky Day geven Swift weg

28 juli 2005 - Suzuki heeft in samenwerking met Shell en Lucky Day een actie op touw gezet die duurt tot en met 6 september dit jaar. Deelnemers maken kans op een van de in totaal vijf Suzuki's Swift.

In de bijna 250 Shell-pompstations in Nederland is de Swift door middel van promotiemateriaal en bij sommige stations in levenden lijve nadrukkelijk aanwezig. Wanneer een klant in een van de deelnemende Shell-pompstations twee gekoelde drankjes koopt, ontvangt hij een Shell-voucher met een unieke code. Deze code dient ingevoerd te worden op de site www.shell.nl/wineenswift. Voor elke juiste code krijgt de deelnemer een Lucky Day-lot bestaande uit zeven cijfers. Vervolgens kan er ingelogd worden op www.luckyday.nl om mee te spelen voor geldprijzen tot € 2.000,- en voor de superhoofdprijs: een Suzuki Swift.

Suzuki Swift (2005 - 2010)

Om te deel te nemen moet er eenmalig geregistreerd worden op www.shell.nl/wineenswift om een wachtwoord te verkrijgen voor de Lucky Day-website. In totaal kunnen er vijf Suzuki's Swift gewonnen worden, die na afloop van de actie worden uitgereikt. Op de site van de Lucky Day kan de deelnemer aan het eind van de dag zien of hij of hij de gelukkige winnaar is.

Geen Swift gewonnen? De Suzuki-dealer biedt een herkansing: als de deelnemer zijn Shell-voucher inlevert bij de Suzuki-dealer, dan krijgt hij of zij een nieuwe voucher om nogmaals mee te dingen naar de hoofdprijs.

XLLease