17 januari 2013

Suzuki

Voordeel op Suzuki Swift en Alto

17 januari 2013 - Suzuki schrapt tijdelijk de afleverkosten op de Alto en Swift. Daarnaast introduceert Suzuki de Alto Cityline en Swift Colorline. Beide uitvoeringen zijn tijdelijk leverbaar, zolang de voorraad strekt. Daarbij kan men desgewenst gebruik maken van de 50/50 deal, waarbij men nu de helft betaalt en de andere helft pas in 2014, zonder rente.

De Suzuki Alto Cityline is uitgerust met onder meer een TomTom GO Live 1005 Europe portable navigatiesysteem, parkeersensoren achter, airco, radio-/CD-/MP3-speler, centrale portiervergrendeling met afstandsbediening, electrisch bedienbare ramen voor, spatschermverbreders, zijskirts, stootsierlijsten en bumperstootlijsten.

Suzuki

Net als iedere handgeschakelde Alto beschikt ook de Cityline over een 1.0 liter benzinemotor met 50 kW/68 pk met start/stop systeem. De Alto Cityline staat in prijslijst vanaf € 11.299,- incl. BTW.

De Swift Colorline brengt kleur in het straatbeeld. Zowel het dak, de onderzijde van de portieren als de spiegelkappen zijn uitgevoerd in een andere kleur dan de rest van de carrosserie. Er is keuze uit rood, zwart, wit en oranje. Om de auto nog verder af te stemmen op de persoonlijke smaak kan men bovendien kiezen uit vier designs lichtmetalen 15 inch velgen.

Daarnaast is de Colorline uitgerust met o.a. airco, radio-/CD-/MP3-speler, LED-dagrijverlichting in de voorbumper, wielkastverbreders en zijskirts. De Colorline beschikt over een 1.2 benzinemotor van 69 kW / 94 pk.

Suzuki

De Swift Colorline is leverbaar zo lang de voorraad strekt en staat al in prijslijst vanaf € 16.999,= incl. BTW en BPM.

Tijdens de actieperiode betalen kopers van een nieuwe Suzuki Alto of Swift geen kosten rijklaar maken, legeskosten en recyclingbijdrage. Deze kosten bedragen voor een Alto € 702,70 en voor een Swift € 756,20. Als men bovendien gebruik maakt van de 50/50 actie, betaalt men nu de helft van de aanschafprijs en de andere helft pas in 2014, zonder rente. De 50/50 actie geldt overigens op alle modellen van Suzuki.

AutoCoach