3 juni 2005

Suzuki

Volop acties bij Suzuki

3 juni 2005 - Suzuki biedt tijdelijk meer voordeel dan anders en presenteert een aantal nieuwe actiemodellen. Het gaat om de Liana, Ignis en Alto. Ook voor de Wagon R + en voor de 4x4-modellen, de Grand Vitara en de Jimny, komt Suzuki met een aantal bijzondere actiepakketten. En alle actiemodellen zijn nu ook nog eens extra voordelig geprijsd.

Twee avontuurlijke actiemodellen zijn de Jimny Rhino en de Grand Vitara Rhino. Deze Rhino-uitvoeringen zijn uitgerust met een uitlaatsierstuk, een wielcover met Rhino-logo en roestvaststalen ring en een kunststof pushbar in zilverkleur gespoten, die bij de Jimny twee prominente verstralers heeft. De Jimny heeft ook verchroomde stalen sidebars, terwijl de Grand Vitara Rhino is uitgerust met roestvaststalen treeplanken. Het Rhino-pakket voor de Vitara kost nu € 1.199,- in plaats van € 1.899,-, terwijl het Rhino-pakket voor de Jimny nu geen € 1.499,- maar € 999,- kost.

Suzuki

Nog meer avontuur is er bij de Jimny AdventureStyle, een actiemodel dat is voorzien van een wielhoes met opdruk Adventure en een uitlaatsierstuk. Daarnaast bevat het AdventureStyle-pakket een zwart gespoten kunststof pushbar en zwarte gepoedercoate stalen sidebars. Ook dit pakket is nu ook extra voordelig en kost € 699,- in plaats van € 999,-.

Comfort biedt Suzuki in de Liana ComfortStyle. Deze eyecatcher is voorzien van een achteruitrijbeveiliging, cruise control, een dak- of kofferbakspoiler in carrosseriekleur (afhankelijk van het model) en een uitlaatsierstuk. Het luxe ComfortStyle-pakket voor de Suzuki Liana, die leverbaar is vanaf € 16.399,- (vierdeurs), kost nu geen € 1.399,- maar € 999,-.

Voor sportieve rijders heeft Suzuki nu de Ignis 1.5 GTi ActionStyle. Deze actie-uitvoering op basis van de Ignis 1.5 GTi Sport is klaar voor actie met zijn lichtmetalen velgen (205/45 HR16), zijn mistlampenset voor met zwarte omlijstingen rondom de lampen, zijn opvallende sportuitlaat en een set aluminium superior traction-sportpedalen. Het ActionStyle-pakket kost nu € 699,- in plaats van € 1.999,-. Bovendien is elke Ignis 1.5 GTi Sport nu tijdelijk voorzien van gratis airconditioning.

Voor de liefhebbers in de categorie sportief maar compact, is er de Suzuki Alto SportStyle. Dit actiemodel is voorzien van een dakspoiler in carrosseriekleur, lichtmetalen velgen, mistlampen voor, een uitlaatsierstuk en zwarte stootsierlijsten op de flanken. Het SportStyle-pakket voor deze Alto, die in Spirit-uitvoering leverbaar is vanaf € 7.499,-, kost nu geen € 1.299,- maar € 899,-.

Vrijbuiters kunnen hun hart ophalen aan de Wagon R + 1.3 FreeStyle, de Ignis 5-deurs 1.3 FreeStyle, de Grand Vitara FreeStyle-3 en de Grand Vitara XL-7 FreeStyle. Het FreeStyle-pakket op de Wagon R + bestaat uit airconditioning, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, FreeStyle-stoelbekleding en een metal look dashboardset. Ook lichtmetalen velgen, mistlampen voor, een dakspoiler en metallic lak behoren tot het luxueuze FreeStyle-pakket. De Wagon R+ 1.3 FreeStyle is verkrijgbaar vanaf € 14.199,-.(De Wagon R + 1.3 Freestyle is ook leverbaar als automaat).

Ook is er een Ignis 5-deurs 1.3 FreeStyle leverbaar. Ten opzichte van de Ignis 5-deurs GLS is deze luxueuze FreeStyle-uitvoering voorzien van airconditioning (handbediend), twee speakers extra, verwarmbare buitenspiegels, lichtmetalen velgen, speciale bekleding in de kleuren blauw en zwart, een zonnebrilhouder, een metal look dashboardset met een geintegreerde radio-/CD-speler, een spoiler op de achterklep en metallic lak. Voor een Ignis 5-deurs met deze extra's geldt een vanafprijs van € 15.699,-.

De Suzuki Grand Vitara FreeStyle-3 is uitgerust met metallic lak, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, mistlampen voor en lichtmetalen velgen. Bovendien bevat het FreeStyle-3-pakket een zilverkleurige dakreling, een radio/CD-speler met 4 speakers en bedieningstoetsen op het stuur, lederen stoelbekleding voor- en achterin, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en houtaccenten in het dashboard, de middenconsole en de voorportieren. De Grand Vitara FreeStyle-3 is nu verkrijgbaar vanaf € 23.099,-.

De Grand Vitara XL-7 FreeStyle tot slot is als 2.7-liter V6 zevenzitter met automaat te koop vanaf € 39.999,-. Voor dat geld krijgt de XL-7-rijder extra een mistlampenset voor, een elektrisch bedienbaar zonnedak, een dakspoiler en lederen bekleding.

Alle genoemde actiepakketten en FreeStyle-actie-uitvoeringen zijn tijdelijk leverbaar in een gelimiteerde oplage. Alle prijzen zijn inclusief montage.

AutoCoach