9 april 2002

Suzuki

Bijzondere uitvoeringen Suzuki Swift, Ignis, Jimny en Wagon R+

9 april 2002 - Met Specials van vier populaire modellen doet Suzuki een handreiking naar automobilisten met een hang naar sportiviteit en gevoel voor stijl. In de Special-uitvoering combineren de Wagon R+, de Swift, de Ignis en de Jimny deze twee elementen op bijzondere wijze tegen een vriendelijke prijsstelling.

Suzuki heeft de Specials naar eigen zeggen ontworpen om berijders extra te laten genieten van de auto van hun keuze. Lichtmetalen wielen en mistlampen voor scheppen een sportief elegante uitstraling. Metallic lak - in de kleur zwart, zilver of blauw - maakt de speciale Suzuki's opvallend. Een Special-embleem wijst op het exclusieve karakter.

Suzuki

De Swift Special is compleet met elektrisch te bedienen ramen en centrale vergrendeling. De uitrusting is verder aangevuld met het Special pakket (699 euro) dat bestaat uit een dakspoiler, 14-inch lichtmetalen wielen met Dunlop banden en mistlampen voor. De Special-uitvoeringen van de Wagon R+, de Ignis en de Jimny hebben een interieur met grijs/blauwe bekleding. Het in de voorstoelen geborduurde Special-embleem en de chromen deurgrepen binnen versterken het karakter. De Ignis Special en Jimny Special hebben bovendien nog een snelheidsmeter en toerenteller met zilverkleurige wijzerplaten en rode wijzers. De Wagon R+ onderscheidt zich extra dankzij een spoilerset rondom en een dakspoiler.

ABS zit standaard op de Specials van de Ignis, Jimny en Wagon R+, waarbij deze laatste bovendien is uitgevoerd met actieve hoofdsteunen en zij-airbags. Dankzij de complete veiligheidsuitrusting kunnen deze Specials van Suzuki zich meten met iedere andere auto in hun klasse. De afstandsbediening voor de centrale vergrendeling is bij de Wagon R+, de Ignis en de Jimny geintegreerd in de contactsleutel. Bij de Ignis Special is airconditioning standaard en wat betreft de Swift en de Wagon R+ is deze voorziening een optie.

XLLease