3 februari 2009

Suzuki

LG flatscreen-TV cadeau bij elke nieuwe Suzuki

3 februari 2009 - Suzuki bestaat 100 jaar en viert dat met een gratis 37-inch LG flatscreen-TV en feestelijk geprijsde accessoires. Wie tijdens de actieperiode van 1 februari tot en met 15 maart 2009 een nieuwe Suzuki aanschaft, krijgt de flatscreen-TV cadeau! Verder geeft Suzuki accessoires zoals een TomTom-navigatiesysteem, een Thule-dakkoffer, een Thule-fietsdrager en een Sony-radio/CD-speler met USB-aansluiting weg voor de feestprijs van honderd euro per item, inclusief BTW.
AutoCoach

De actie met de gratis flatscreen geldt voor nieuwe Suzuki's: de Splash, de Swift, de SX4, de Jimny en de Grand Vitara. Voor klanten die een nieuwe Alto bestellen, staat eveneens een LG flatscreen-tv klaar. De breedbeeld flatscreen-TV meet 94 centimeter en is HD-ready.

Suzuki

Het verhaal van Suzuki begon in 1909 toen Michio Suzuki de Suzuki Weefgetouwfabriek opzette. In 1952 breidde Suzuki de productie uit met motorfietsen. In 1955 volgde de auto en in 1965 de buitenboordmotor. De meest recente ontwikkeling is de nieuwe Alto, die medio april leverbaar is.

XLLease