6 januari 2021
 

Suzuki

Suzuki verdubbelt garantie

Autozine
6 januari 2021 | Met ingang van 2021 verdubbelt Suzuki Nederland de garantietermijn van alle nieuw verkochte auto's. In plaats van 3 jaar garantie geldt voortaan 6 jaar garantie voor nieuwe auto's.
Remschijf.nl
Info

Om de betrouwbaarheid extra te onderstrepen, biedt Suzuki Nederland vanaf dit jaar op elke nieuwe Suzuki, die door Suzuki Nederland is geleverd aan een officiële Suzuki-dealer, nu 6 jaar / 150.000 kilometer garantie. Voorheen was dit 3 jaar / 100.000 kilometer.

Suzuki

De nieuwe garantietermijn geldt alleen in Nederland en bestaat uit 3 jaar fabrieksgarantie en een aanvullende garantie van 3 jaar, die door Suzuki Nederland wordt verzorgd. Voor de carrosserie geldt een garantie van 12 jaar.

Zes jaar Suzuki-garantie geldt voor álle nieuwe auto's en dus ook voor de nieuwste hybride-modellen van Suzuki, de Swace en de Across. Voor alle hybride-modellen van Suzuki geldt dat de hybride-specifieke onderdelen als de gecombineerde startmotor / dynamo (ISG) en de extra vermogensmodule (Lithium-ion batterij) ook onder de nieuwe garantie vallen.

KwikFit
Suzuki verlaagt prijs AcrossSuzuki verlaagt prijs Across
18 november 2020
Suzuki Swace nu te bestellenSuzuki Swace nu te bestellen
17 november 2020
Suzuki introduceert Jimny ProfessionalSuzuki introduceert Jimny Professional
13 november 2020
Suzuki verlaagt vanafprijs IgnisSuzuki verlaagt vanafprijs Ignis
3 november 2020