29 maart 2010

Suzuki

Suzuki scherpt prijzen aan

29 maart 2010 - Suzuki scherpt per 1 april a.s. de prijzen van de Suzuki Alto en Grand Vitara aan. Bovendien wordt het actiemodel Swift Cool gelanceerd.

De Suzuki Alto 1.0 Exclusive wordt van 1 april tot en met 30 juni a.s. 500 euro in prijs verlaagd. Deze meest luxueuze uitvoering heeft standaard o.a. airconditioning, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, in delen neerklapbare achterbank, lichtmetalen velgen, ESP, 6 airbags en mistlampen voor. Deze tijdelijke prijsverlaging geldt voor zowel de handgeschakelde versie als de automaat. De Alto 1.0 Exclusive kost daarmee € 9.999,- en de versie met automaat € 10.945,-.

Suzuki

Ook de Grand Vitara wordt vanaf 1 april a.s. scherper geprijsd. Op de uitvoeringen met 2.4 motor is een automatische versnellingsbak tijdelijk gratis, wat een prijsvoordeel oplevert van bijna € 3.600,-. Verder zijn de meest luxueuze High Executive uitvoeringen ruim € 1.000,- in prijs verlaagd. De High Executives zijn standaard o.a. voorzien van lederen bekleding, electrisch bedienbaar schuif-/kanteldak, 18 inch lichtmetalen velgen en Xenon verlichting. Het voordeel op een 2.4 High Executive automaat loopt daarmee op tot € 4.657,-.

Daarnaast wordt met de Swift Cool een actiemodel gelanceerd met standaard airconditioning. Deze auto is voorzien van een 1.3 motor en is gebaseerd op het Comfort uitrustingsniveau met standaard o.a. centrale deurvergrendeling, electrisch bedienbare ramen voor, zijairbags in de voorstoelen en gordijnhoofdairbags voor en achter. De prijs bedraagt € 12.174,- voor de 3-deurs uitvoering en € 12.632,- voor de uitvoering met 5 deuren. De Swift Cool is leverbaar zolang de voorraad strekt.

Suzuki
XLLease
XLLease