12 februari 2004

Suzuki

Suzuki geeft kwartje van Kok terug

12 februari 2004 - Kopers van een Suzuki Alto kunnen nu tot 20.000 kilometer rijden met 25 eurocent korting op elke liter benzine. Suzuki houdt deze opvallende actie om klanten te laten meedelen in de feestvreugde rondom het 25-jarige jubileum van Suzuki autos in Nederland. Wie geen gebruik wil maken van deze actie, kan gratis voor 250 euro aan accessoires uitkiezen (incl. montage en BTW).

De actie loopt tot 30 maart 2004 en is gebaseerd op een oer-Hollands principe: belofte maakt schuld. Voormalig minister-president Wim Kok beloofde immers jaren geleden de accijnsverhoging op brandstof, ofwel zijn kwartje, terug te geven aan de automobilist. Het is er echter nooit van gekomen. Suzuki heeft het 25-jarige jubileum in Nederland nu aangegrepen om het ondertussen befaamde Kwartje van Kok dubbel terug te geven. Bij aankoop van een Suzuki Alto krijgt de kersverse eigenaar een jaar lang 25 eurocent korting op elke liter benzine. De korting geldt tot 1.000 liter benzine met een looptijd van een jaar.

Suzuki

De Suzuki Alto staat erom bekend spaarzaam met de brandstof om te springen. Hij is herhaaldelijk door de Consumentenbond uitgeroepen tot de voordeligste auto in het dagelijks gebruik. Zo is het mogelijk om op een liter brandstof twintig kilometer ver te komen. Dit betekent dus dat de nieuwe Alto-rijd(st)er maar liefst 20.000 uiterst voordelige kilometers kan rijden met zijn of haar nieuwe aankoop. De korting wordt verrekend met een speciale tankpas van Travel TC Card die de klant bij de nieuwe Alto krijgt en waarmee hij/zij bij vrijwel alle tankstations in Nederland terecht kan. Mocht de nieuwe Suzuki Alto-rijd(st)er geen gebruik willen maken van deze kwartjesactie, dan biedt de Suzuki-dealer de mogelijkheid om voor 250 euro (incl. montage en BTW) aan gratis accessoires uit te kiezen.

De Alto heeft een viercilinder-, 1,1-liter-benzinemotor onder de motorkap, die 63 pk (46 kW) levert en een koppel ontwikkelt van 85 Nm bij 3.200 toeren per minuut. Het succesnummer van Suzuki is leverbaar in vier uitvoeringsniveaus: Spirit, automaat, GL en GLS. Deelnemen aan de actie kan vanaf € 7.777,-, want dat is namelijk de prijs van een Suzuki Alto 1.1 GL Spirit. Alle modellen van de Alto zijn standaard voorzien van onder andere twee airbags (voor bestuurder en passagier), achterruitwisser en van binnenuit bedienbare buitenspiegels. De Alto 1.1 GLS Spirit automaat is leverbaar voor € 10.077,-.

KwikFit
XLLease