15 oktober 2010

Suzuki

Suzuki Alto en Splash tijdelijk als Spirit

15 oktober 2010 - Suzuki introduceert twee speciaal geprijsde actiemodellen: de Alto Spirit en Splash Spirit. De Spirit actiemodellen zijn leverbaar zolang de voorraad strekt.

De Alto Spirit is voorzien van een zuinige 1.0 benzinemotor. De Spirit heeft daarom een groen A-energielabel, is vrijgesteld van BPM en wegenbelasting en valt in de meest gunstige 14% bijtellingcategorie.

Suzuki

Tot de standaarduitrusting behoren onder meer centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, radio/CD/MP3-speler, elektrisch bedienbare ramen voor, stuurbekrachtiging, infodisplay, ABS, BAS, EBD en 4 airbags. De Alto Spirit is leverbaar vanaf € 7.999,- incl. BTW.

Ook de Splash Spirit is uitgerust met een schone en zuinige 1.0 benzinemotor, is voorzien van een groen B-energielabel en valt in de 20% bijtellingcategorie. De Splash onderscheidt zich met een aantal praktische zaken, zoals een hoge zitpositie, goed zicht rondom, een gemakkelijke in- en uitstap en een zeer ruim en variabel interieur.

Standaard zijn o.a. centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, elektrisch bedienbare ramen voor, stuurbekrachtiging, in delen neerklapbare achterbank (60:40), ABS, BAS, EBD en 6 airbags. De Splash Spirit is leverbaar vanaf € 9.999,- incl. BTW en BPM.

Wittebrug
Dutchlease