22 februari 2006

Suzuki

Gratis Flatscreen TV bij Suzuki

22 februari 2006 - Het loopt storm, zo melden de Suzuki-dealers. De actie met de gratis Flatscreen TV die kopers bij aanschaf van een nieuwe Suzuki cadeau krijgen, trekt enorm veel belangstelling. Daarom verlengt Suzuki deze actie tot en met 18 maart.
AutoCoach

Talloze film- en autoliefhebbers zijn volgens Suzuki importeur Nimag de afgelopen weken al verwend met de Flatscreen TV die ze bij aankoop van hun nieuwe Suzuki cadeau kregen. Suzuki biedt meer liefhebbers dat voordeel, want de actie is verlengd tot en met 18 maart. De ultraplatte televisie ter waarde van € 579,- heeft een beelddiagonaal van 51 centimeter. Het toestel biedt een haarscherp beeld en dat is top met het oog op de Olympische Spelen en bovendien een mooi vooruitzicht voor het naderende WK voetbal in Duitsland.

Suzuki

De actie geldt voor alle automodellen van Suzuki: dus ook bij aankoop van de Alto Automaat met zijn scherpe prijs van € 8.999,- (de goedkoopste automaat van Nederland) of de Suzuki Wagon R+, die er nu is vanaf € 8.999,- inclusief stuurbekrachtiging.

Suzuki
XLLease
XLLease