30 januari 2008

Suzuki

Gratis fiets bij een nieuwe Suzuki

30 januari 2008 - Suzuki geeft van 1 februari tot en met 15 maart 2008 fietsen van het merk Giant weg. Wie tijdens de actieperiode een nieuwe Suzuki-auto aanschaft (uitgezonderd de nieuwe Splash), krijgt een Giant dames- of herenfiets ter waarde van 799 euro cadeau.

Voor wie graag met z'n tweeën eropuit trekt, maakt Suzuki het tevens mogelijk om gedurende de actieperiode een tweede Giant-fiets aan te schaffen met 25% korting. Hiervoor ontvangt de koper van een nieuwe Suzuki in de actieperiode een bon bij de Suzuki-dealer, die ingeleverd kan worden bij de Giant-dealer. Deze tweede fiets kost dan € 599,-. Alle fietsen zijn voorzien van minimaal 21 versnellingen, een aluminium frame en een verende voorvork.

Suzuki

Voor wie meer wil ontdekken dan de eigen achtertuin, heeft Suzuki nog een aanbod. In de actieperiode betalen diegenen die voor een nieuwe Suzuki kiezen en een originele trekhaak laten monteren € 139,- (exclusief montage) voor een fietsendrager van Thule. Normaal kost deze fietsendrager € 289,-, hetgeen neerkomt op een korting van € 150,-.

Dutchlease