12 oktober 2005

Suzuki

Vier bijzondere studiemodellen bij Suzuki in Tokyo

12 oktober 2005 - Suzuki presenteert op de Tokyo Motor Show (19 oktober - 6 november) vier studiemodellen. De P.X., de Ionis, de Moms Personal Wagon en de LC. De eerste drie zijn alle mini-MPV's, maar hebben elk hun eigen karakter. De P.X. is luxueus, de Ionis met zijn brandstofceltechnologie is milieubewust en de Moms Personal Wagon is specifiek gericht op moeders met jonge kinderen. Het vierde model, de LC, is een compacte tweezitter met retro-styling.

Mensen die plezier met praktisch nut willen combineren zitten bij de Suzuki P.X. goed. De gestroomlijnde buitenkant, die zowel modern als herkenbaar is, verbergt een ruim interieur dat erg rijk is uitgerust. De drie rijen Recaro-stoelen combineren comfort met een grote multifunctionaliteit. De P.X. is de ideale compacte-MPV voor wie van elke rit wil genieten.

Suzuki

Met gepaste trots presenteert Suzuki tevens de Ionis: een futuristische mini-auto met brandstofceltechniek. De vloeiende lijnen van het exterieur zijn gebaseerd op de dynamiek van water. De grootste innovatie aan de Ionis is het feit dat de brandstofceleenheden zich onder de vloer bevinden. Binnen in de Suzuki kunnen de inzittenden genieten van een hypermodern entertainmentsysteem. Passagiers kunnen hiermee onder meer muziek downloaden via een draadloze internetverbinding en televisie kijken via de satelliet.

Een echte allemansvriend, dat is de Suzuki LC. Met zijn ontwapenende looks weet de compacte LC bij iedereen een lach op het gezicht te toveren. Zijn styling is schattig en innemend, zonder enige pretenties. Zijn charmant gestileerde carrosserie, buitenspiegels, bedieningsknoppen en stoelen zijn allemaal tekens van een uitbundige persoonlijkheid.

Suzuki

Moms Personal Wagon is een uitwerking van Suzukis ideeen over kindvriendelijk vervoer. Het studiemodel heeft diverse innovatieve eigenschappen die de dagelijkse autoritten met kleine kinderen makkelijker en leuker maken. De auto is bijvoorbeeld veel ruimer dan zijn compacte uiterlijk doet vermoeden. Het interieur van Moms Personal Wagon is simpel, geraffineerd en ontspannen. Een lade en doos in de passagiersstoel en een uitschuifbare lade in het instrumentenpaneel zorgen voor extra gemak. Bovendien kan de passagiersstoel naar voren worden geklapt, zodat de bestuurder gemakkelijk bij de kinderen achterin kan komen.

XLLease
XLLease