18 november 2003
 

Suzuki Liana

Gratis navigatiesysteem voor Suzuki Liana

Autozine
18 november 2003 | Wie een Suzuki Liana koopt, hoeft nooit meer de weg kwijt te raken. Suzuki levert de Liana namelijk met een gratis navigatiesysteem. Het betekent voor de koper een voordeel van € 1.450,-. De Liana Navigation is leverbaar vanaf € 15.899,-.
AutoCoach

Met de Suzuki Liana Navigation behoren de zoektochten naar de juiste bestemming tot het verleden. Bovendien stelt de TMC-functie van het navigatiesysteem de bestuurder in staat om files te omzeilen. Het systeem signaleert de files en geeft een alternatieve route. Ondertussen kan de bestuurder luisteren naar zijn favoriete muziek, want het is mogelijk gelijktijdig te navigeren en een CD te beluisteren.

Suzuki Liana

Het navigatiesysteem vult de standaarduitrusting van de Liana Navigation uitstekend aan. Voor de veiligheid zijn airbags voorin, ABS en remassistentie paraat. Het comfort wordt verzorgd door onder meer een in hoogte verstelbare bestuurdersstoel, elektrisch bedienbare ramen en centrale deurvergrendeling. De Liana is er in twee uitrustings-niveaus: de GLX en S-Limited. Voor een meerprijs van € 1.576,- ten opzichte van de GLX biedt de S-Limited-uitvoering als extra automatische airconditioning, zijairbags, lichtmetalen velgen, mistlampen voor, achterspoiler, stootsierlijsten, uitlaatsierstuk, S-limited mattenset en S-limited badges.

Het modellenprogramma van de Liana Navigation bestaat uit twee modellen. Een vierdeurs sedan en een vijfdeurs hatchback, die gelijk geprijsd zijn. In beide modellen is dankzij de hoge daklijn instappen zeer gemakkelijk. De plaatsing van de voorstoelen is iets hoger dan gebruikelijk in personenauto's; hierdoor ontstaat echter een ideale en natuurlijke zitpositie.

Voor de motorisering is een 1.6-litermotor voorhanden. Die stelt de Suzuki Liana met een vermogen van 106 pk (78 kW) en 144 Nm (bij 4.000 tpm) tot vlotte prestaties in staat. De motor is gekoppeld aan een handgeschakelde vijfversnellings-bak. Tegen meerprijs is een viertrapsautomaat leverbaar.

De Suzuki Liana Navigation kan in verband met het BPM voordeel tot en met 31 december 2003 voor de huidige prijzen afgeleverd worden.

Wittebrug
Suzuki Liana ondergaat faceliftSuzuki Liana ondergaat facelift
11 maart 2004
Suzuki Liana Sedan vanaf aprilSuzuki Liana Sedan vanaf april
22 april 2002
 

Info

Techniek

Prijs

Forum