26 oktober 2001

Suzuki Ignis (2001 - 2003)

Suzuki Ignis voor Schaatskampioene

26 oktober 2001 - Frederique Ankone, Wereldkampioen Schaatsen Junioren 2000 en 2001, kiest voor Suzuki. Deze woorden sieren de portieren en de achterklep van de zilvergrijze Suzuki Ignis 1.3 waarin Frederique van en naar trainingen en wedstrijden rijdt. Onlangs ontving zij de sleutels van de gloednieuwe Ignis, die Suzuki-importeur B.V. NIMAG beschikbaar stelt.

Op zoek naar een Suzuki Ignis 1.3 16v GS 3d?
Nederland Mobiel heeft er 27 vanaf € 748,-

Suzuki Ignis (2001 - 2003) 1.3 16v GS 3d

Anton van de Logt, Manager Public Relations bij B.V. NIMAG, vertelt: "Suzuki is een sportief merk en de Ignis, een van onze nieuwste modellen, biedt Frederique genoeg ruimte voor het vervoer van haar spullen. Dit is echt een auto voor actieve, jonge mensen en hij past dan ook uitstekend bij Frederique." De 19-jarige schaatsster, voor het tweede achtereenvolgende jaar wereldkampioene bij de junioren, zegt: "Ik heb altijd een enorme tas met schaatsspullen bij me als ik ga trainen. Ook de fiets waarop ik train past goed in de Ignis. Ik klap gewoon de achterbank neer."

Suzuki Ignis (2001 - 2003)

Vorig jaar legde Frederique een kleine 30.000 kilometer af in haar Suzuki Wagon R+. "Die beviel prima", lacht de schaatsster. "Ik reed voornamelijk van mijn woonplaats Oldenzaal naar trainingen in Deventer en Heerenveen en naar wedstrijden elders in het land." De Wagon R+ was eveneens opvallend beplakt. "Ik viel goed op. Dat vind ik wel leuk", lacht Frederique.

Frederique won het afgelopen seizoen naast het Nederlands kampioenschap voor de 2e keer het wereldkampioenschap voor junioren gehouden in Groningen. Voor het komend seizoen gaat ze zich richten op het NK Afstanden, NK allround en de wereldbekerwedstrijden. "Op dit moment zit ik in Opleiding Lange Baan. Dat is een soort overbrugging tussen Jong Oranje en de kernploeg voor senioren", vertelt de Oldenzaalse, die pas op haar 14e jaar met schaatsen begon. "Deelnemen aan de Olympische spelen is mijn uiteindelijke doel. Dit jaar zal het een beetje te vroeg zijn, maar ik hoop er over 4 jaar zeker tussen te staan."

AutoCoach
Dutchlease