19 oktober 2001

Suzuki Ignis (2001 - 2003)

Suzuki Ignis nu ook leverbaar als 3-deurs

19 oktober 2001 - Bij de wereldpremière toonde Suzuki de auto al, maar Suzuki-Nederland liet de 3-deurs uitvoering van de Ignis in haar oneindige wijsheid niet naar Nederland komen. Nu is daar verandering in gekomen. Ook in Nederland is de meer sportief gelijnde 3-deurs variant leverbaar. Suzuki verwacht met de 3-deurs vooral jongere mensen aan te trekken. Mede daarom is direct een sportpakket verkrijgbaar.
AutoCoach

De carrosserievorm met drie deuren maakt van de Suzuki Ignis een onderscheidende en sportief aandoende auto. Tot de standaarduitrusting van de Suzuki Ignis 3-deurs behoren lichtmetalen velgen en mistlampen voor. Net als de 5-deurs variant heeft dit model een uitrusting met onder meer stuurbekrachtiging, elektrisch bediende ramen en centrale portiervergrendeling.

Suzuki Ignis (2001 - 2003)

Bij de introductie van de Suzuki Ignis 3-deurs is direct een speciaal geprijsd Sportpakket verkrijgbaar. Aluminium accenten sieren het dashboard op. Aan de buitenkant valt hij op door grote 15" lichtmetalen velgen met Dunlop banden in de maat 185/55HR15. Een pushbar op het front geeft de auto een stoer naar de 4x4 auto's knipogend uiterlijk. De achterzijde is sportief met een spoiler in de carrosseriekleur en een uitlaatsierstuk. Een speciale Sport-badge rondt het geheel af. De normale prijs van dit pakket is fl. 4.311,-, tijdens de actieperiode betalen consumenten fl. 2.643,-.

KwikFit