2 april 2009
 

Subaru

Voorjaarsacties bij Subaru

Autozine
2 april 2009 | De Subaru dealers hebben het voorjaar in hun hoofd! Tot en met 30 juni aanstaande kunnen de kopers van een nieuwe Legacy, Outback, Forester, Impreza of Justy uit voorraad rekenen op een extra warm welkom en diverse aanbiedingen.
AutoCoach
Info

Zo worden de Legacy en Outback (met uitzondering van de 3,0 liter versies) geheel gratis voorzien van een LPG-installatie ter waarde van 3.000 euro. Zij die dit niet willen, of kiezen voor één van de boxerdiesel-varianten, kunnen van ander voordeel genieten. Bij aanschaf van een nieuwe Legacy of Outback uit voorraad kan in plaats van de LPG-installatie namelijk ook worden geprofiteerd van gratis accessoires naar keuze ter waarde van 2.000 euro.

Subaru

Wie kiest voor een nieuwe Subaru Forester keert evenmin met lege handen huiswaarts. Zo wordt de auto desgewenst voorzien van een LPG-installatie waarvoor, inclusief inbouw, 995 euro in rekening wordt gebracht, ofwel, een voordeel van een 2.000 euro. Voor wie liever op benzine of diesel rijdt is een bezoek aan de Subaru-dealer eveneens de moeite waard: indien vóór 1 juli aanstaande een Forester uit voorraad wordt aangeschaft, mag men ter waarde van 1.000 euro aan gratis accessoires uitzoeken.

Bij elke uitvoering van de Impreza wordt de koper in de actieperiode voor 1.000 euro aan gratis accessoires aangeboden. Daarbij is de klant geheel vrij in de keuze van de extra's, zodat hij zijn nieuwe Impreza een individuele uitstraling kan meegeven of zaken ter verhoging van zijn persoonlijk comfort kan toevoegen.

Ook voor de kopers van een nieuwe Subaru Justy heeft de Subaru 6 Sterren Dealer een laatste aanbieding in petto. Zolang de voorraad strekt wordt elk nieuw exemplaar gratis uitgerust met een TomTom-navigatiesysteem dat in heel Europa de weg wijst. Het systeem wordt door de dealer in een speciale op het dashboard gemonteerde houder annex oplader geplaatst, zodat de gebruiker geen gebruik hoeft te maken van een ontsierende zuignap of last heeft van losse snoeren in de auto.

IkWilVanMijnAutoAf
Subaru introduceert SolterraSubaru introduceert Solterra
11 november 2021
5 EuroNCAP sterren Subaru Outback 20225 EuroNCAP sterren Subaru Outback 2022
8 september 2021
Subaru Forester e-Boxer nu ook als VanSubaru Forester e-Boxer nu ook als Van
26 mei 2021
Subaru kondigt Solterra aanSubaru kondigt Solterra aan
11 mei 2021