4 december 2006
 

Subaru

Tijdelijk voordeel op vele Subaru-modellen

Autozine
4 december 2006 | Gedurende de gehele decembermaand is het feest bij de Subaru 6 Sterren Dealers! Afgezien van aanbiedingen voor een navigatie-systeem of een LPG-installatie bij aanschaf van een nieuwe Subaru Forester, Legacy of Outback is er sprake van stuntprijzen voor de Impreza WRX en de Impreza 1.5R.
AutoCoach
Info

Zo wordt deze actiemaand de onnavolgbare Subaru Impreza WRX Sedan AWD, de populaire versie met de 230 pk sterke 2,5 liter turbo-boxermotor, aangeboden vanaf 29.995 euro. Deze tijdelijke stuntaanbieding is van toepassing voor een uitvoering zonder stoelverwarming en levert voor de koper een voordeel op van 3.290 euro, terwijl bij aanschaf van de WRX-versie inclusief stoelverwarming 2.790 euro wordt bespaard.

Subaru

Op het prijskaartje van de onlangs geintroduceerde Impreza 1.5R Plus Comfort AWD staat nu nog het bedrag van 22.130 euro vermeld. Het betreft hier de speciale introductieprijs die tot het eind van de maand doorloopt en een rechtstreeks voordeel betekent van 1.200 euro.

Rijden op LPG wordt door Subaru aantrekkelijk gemaakt. Als meerprijs voor een Teleflex GSI-systeem inclusief inbouw in de Subaru's Forester (m.u.v. de Turbo-versie), de Legacy en de Outback (m.u.v. de 3,0 liter versies) geldt in de maand december een bedrag van 995 euro. Ofwel, 2.000 euro voordeel! Ruimte kost de gasinstallatie in al deze gevallen niet, want er wordt een ringtank ingebouwd op de plaats van het reservewiel.

Als alternatief voor de LPG-aanbieding kan de koper bij de modellen Forester, Legacy en Outback kiezen voor een in het dashboard geïntegreerd Blaupunkt TravelPilot EX-V navigatiesysteem. Het betreft DVD-navigatie op basis van GPS met Europa-software, inclusief afstandbediening en een 6,5 inch breedbeeld-kleurenmonitor. Dit systeem wordt geleverd tegen dezelfde meerprijs van 995 euro. Let wel: inclusief inbouw en derhalve 1.225 euro voordeel!

Subaru

De diverse aanbiedingen in de december-actie gelden bij aanschaf tussen 1 en 31 december 2006 van een nieuwe Subaru voor de modellen waarop deze van toepassing zijn. Men kan bij alle Subaru 6 Sterren Dealers terecht voor nadere informatie en de actievoorwaarden.

IkWilVanMijnAutoAf
Subaru introduceert SolterraSubaru introduceert Solterra
11 november 2021
5 EuroNCAP sterren Subaru Outback 20225 EuroNCAP sterren Subaru Outback 2022
8 september 2021
Subaru Forester e-Boxer nu ook als VanSubaru Forester e-Boxer nu ook als Van
26 mei 2021
Subaru kondigt Solterra aanSubaru kondigt Solterra aan
11 mei 2021