6 maart 2018
 

Subaru VIZIV Tourer

Subaru toont VIZIV Tourer Concept

Autozine
6 maart 2018 | Subaru heeft op de 88e internationale autotentoonstelling van Genève de Subaru VIZIV Tourer Concept onthuld. Subaru toonde de eerste VIZIV Concept in 2013, waarna het Japanse merk de toekomstvisie op het gebied van productontwikkeling middels een serie van VIZIV concept cars heeft gepresenteerd.

De naam VIZIV is gebaseerd op de term 'Vision for Innovation'. De VIZIV Tourer Concept is het eerste model uit de VIZIV-serie met de naam Tourer. De auto combineert het plezier om met een auto op stap te gaan met typische Subaru-kenmerken als Symmetrical AWD, een boxermotor en een hoge mate van veiligheid en veelzijdigheid en indrukwekkende prestaties. Al deze elementen zijn al leidend in Subaru's, maar nog niet eerder in een Tourer verenigd.

Subaru

In aanloop naar de inzet van steeds meer geautomatiseerde rijtechnologieën zijn in de VIZIV Tourer Concept geavanceerde bestuurderassistentiefuncties aanwezig. Het EyeSight-systeem van Subaru is in de VIZIV Tourer Concept verder doorontwikkeld en wordt gecombineerd met andere systemen die de bestuurder ondersteunen bij het rijden van lange afstanden.

De VIZIV Tourer Concept beschikt over een stoer ogende carrosserie, mede dankzij de naar voren hellende lijnen. De zeskantige grille en de vier bolle spatborden springen direct in het oog en benadrukken zowel de dynamiek van het model als het rijplezier en het gevoel van veiligheid dat de auto biedt.

IkWilVanMijnAutoAf
Subaru introduceert SolterraSubaru introduceert Solterra
11 november 2021
5 EuroNCAP sterren Subaru Outback 20225 EuroNCAP sterren Subaru Outback 2022
8 september 2021
Subaru Forester e-Boxer nu ook als VanSubaru Forester e-Boxer nu ook als Van
26 mei 2021
Subaru kondigt Solterra aanSubaru kondigt Solterra aan
11 mei 2021
 

Info