8 mei 2007
 

Subaru

Prijsvoordeel bij Subaru blijft tot juni

Autozine
8 mei 2007 | Subaru heeft goed nieuws voor alle prijsbewuste kopers: de Edition-uitvoeringen op basis van de Imprezas 1.5R en WRX Sedan, de Forester 2.0X en de Outback 2.5i blijven voorlopig leverbaar! Ook de LPG-actie op de Forester, Legacy en Outback wordt voorlopig gehandhaafd. Wegens succes blijft het nu dus in de maanden mei en juni feest bij de Subaru dealers!
Info

De Subaru Impreza WRX is in Edition-versie uitgerust met een aantal Prodrive-accessoires, zoals een speciale grille, mattenset en pookknop. In combinatie met de speciale prijs voor de WRX Edition van 30.995 euro is het voordeel tijdelijk 3.450 euro.

Subaru

De Impreza 1.5R Edition beschikt over diverse extra's ten opzichte van de gewone uitvoeringen. Zo wordt de vijfdeurs Plus (onlangs uitgeroepen tot klassewinnaar in de ANWB/KCK Trekauto van het Jaar-verkiezing) onder meer voorzien van zijstootsierlijsten, een beschermrand op de achterklep en een achterbumper-beschermplaat. Het voordeel loopt bij de Edition-uitvoeringen op tot 3.300 euro. Er is al een Impreza 1.5R Edition voor 19.495 euro.

Er is nu een Subaru Forester Edition - inclusief automatische airconditioning - leverbaar vanaf 29.495 euro. Het Edition-pakket op de Forester 2.0X Comfort omvat onder meer lichtmetalen wielen, een dakspoiler en water- en stofwerende bagageruimtebekleding. De Forester 2.0X Luxury Edition beschikt over Xenon-verlichting, beige leder- en alcantarabekleding en water- en stofwerende bagageruimtebekleding. Het voordeel van de Edition-uitvoeringen kan bij gebruikmaking van het LPG-aanbod oplopen tot 3.200 euro.

Subarus Outback in 2.5i Edition-uitvoering biedt een voordeel dat kan oplopen tot 2.500 euro. Het hieraan gekoppelde pakket extra's omvat Xenon-verlichting, beige leder/alcantara bekleding, een elektrisch verstelbare bestuurdersstoel en een Momo-stuurwiel met geintegreerde audiobediening. Zoals gemeld is op deze auto ook de LPG-actie van toepassing, die neerkomt op een klinkende extra korting van 2.000 euro. Samen loopt het voordeel in dat geval op tot 4.500 euro!

IkWilVanMijnAutoAf
Subaru introduceert SolterraSubaru introduceert Solterra
11 november 2021
5 EuroNCAP sterren Subaru Outback 20225 EuroNCAP sterren Subaru Outback 2022
8 september 2021
Subaru Forester e-Boxer nu ook als VanSubaru Forester e-Boxer nu ook als Van
26 mei 2021
Subaru kondigt Solterra aanSubaru kondigt Solterra aan
11 mei 2021