8 januari 2010
 

Subaru

Holiday-pakketten bij Subaru

Autozine
8 januari 2010 | Om het nieuwe jaar en decennium goed te laten beginnen heeft Subaru een aantal aanbiedingen voor kopers van een nieuwe auto in petto. Voor de modellen Justy, Impreza en Forester staan die met voordeel in het teken vrije tijd en de (winter)vakantieperioden.
AutoCoach
Info

Het Holiday pakket is tijdelijk verkrijgbaar op alle Justy varianten en bestaat uit een afneembare trekhaak, een Thule fietsendrager voor twee fietsen en een TomTom Start Benelux navigatiesysteem. De Subaru Justy met Holiday pakket heeft een meerprijs van 250 euro, ofwel een klantvoordeel van 1.000 euro.

Subaru

De Subaru Impreza Holiday is voorzien van accessoires die goed van pas kunnen komen. De toevoeging 'Holiday' staat voor een aluminium dakdragerset, winterbanden met extra (16 inch, stalen) wielen, een bagagebox voor op het dak en een rubberen bagagemat. De Subaru Impreza Holiday heeft een meerprijs van slechts 500 euro. Daarmee bedraagt het voordeel voor de klant 1.500 euro.

Het Holiday pakket is ook verkrijgbaar op de Forester 2.0X Comfort. Naast voorzieningen als Symmetrical AWD, 16 inch lichtmetalen wielen, climate control, cruise control, VDC, mistlampen, roofrails en verwarmbare voorstoelen, wordt de Forester Holiday bovendien geleverd met een afneembare trekhaak, aluminium dakdragerset, winterbanden inclusief extra 16 inch stalen wielen, een fietsendrager voor twee fietsen, een bagagebox voor op het dak, een rubberen mattenset en een rubberen bagagemat. De Subaru Forester met Holiday pakket heeft voor dit alles een meerprijs van slechts 1.000 euro. Het klantvoordeel bedraagt in dit geval 2.350 euro!

Subaru

Mocht de klant niet direct geïnteresseerd zijn in de specifieke Holiday-pakketten, dan blijft de mogelijkheid bestaan om bij aanschaf van een nieuwe Justy, Impreza en Forester deze gratis te (laten) voorzien van andere accessoires. In het geval van de Justy kan de klant dan kiezen voor accessoires ter waarde van 500 euro, bij de Impreza ter waarde van 750 euro en in het geval van een Forester ter waarde van 1.000 euro.

De actie geldt tot en met 31 maart 2010 en kan niet worden gecombineerd met eventuele andere acties in deze periode.

Subaru
Dutchlease
Subaru introduceert SolterraSubaru introduceert Solterra
11 november 2021
5 EuroNCAP sterren Subaru Outback 20225 EuroNCAP sterren Subaru Outback 2022
8 september 2021
Subaru Forester e-Boxer nu ook als VanSubaru Forester e-Boxer nu ook als Van
26 mei 2021
Subaru kondigt Solterra aanSubaru kondigt Solterra aan
11 mei 2021