31 maart 2006
 

Subaru

Gratis LPG of navigatiesysteem bij Subaru

Autozine
31 maart 2006 | Gezien de positieve reacties op de maart-actie heeft Subaru besloten om deze te verlengen en uit te breiden in een Voorjaars-actie voor de maand april. De voordelige aanbiedingen voor een LPG-installatie of inbouwnavigatie (beide a 995 euro) op de Legacy en Outback zijn nu ook van toepassing voor de Forester. Nieuw is verder dat voor deze modellen als alternatief gekozen kan worden voor gratis TomTom Go-navigatie, terwijl men dit systeem sowieso geleverd krijgt bij aanschaf van een nieuwe Impreza.
AutoCoach
Info

Rijden op LPG wordt door Subaru extra aantrekkelijk gemaakt. Voor het gassysteem moet tijdelijk 995 euro worden betaald. Ruimte kost de gasinstallatie niet, want er wordt een ringtank ingebouwd op de plaats van het reservewiel. De LPG-actie geldt voor de Legacy en Outback m.u.v. de 3,0 liter versies en voor de Forester m.u.v. de turbo-uitvoeringen.

Subaru

Bij de Legacy, Outback en Forester bestaat ook de mogelijkheid te kiezen voor een in het dashboard geïntegreerd Panasonic ST-PAC 2365 DVD-navigatiesysteem met Europa-software, afstandbediening en 6,5 inch breedbeeld-kleurenmonitor voor de actieprijs van 995 euro.

Indien men geen belangstelling heeft voor de LPG- of inbouwnavigatie-aanbieding, dan ontvangt men gratis navigatie van het type TomTom GO 700. Dit populaire systeem (inclusief Europa-software en Bluetooth-voorbereiding) krijgt men geleverd niet alleen bij alle modellen van de Legacy, Outback en Forester, maar ook bij aanschaf van elke Impreza-uitvoering.

Subaru

De Voorjaars-actie met keuze uit een van de drie aanbiedingen geldt bij aanschaf in de maand april 2006 van een nieuwe Subaru voor de modellen waarop dat van toepassing is. Men kan bij alle Subaru dealers terecht voor nadere informatie en de actievoorwaarden.

IkWilVanMijnAutoAf
Subaru introduceert SolterraSubaru introduceert Solterra
11 november 2021
5 EuroNCAP sterren Subaru Outback 20225 EuroNCAP sterren Subaru Outback 2022
8 september 2021
Subaru Forester e-Boxer nu ook als VanSubaru Forester e-Boxer nu ook als Van
26 mei 2021
Subaru kondigt Solterra aanSubaru kondigt Solterra aan
11 mei 2021