21 november 2013
 

Subaru

Drie nieuwe modellen bij Subaru

Autozine
21 november 2013 | Subaru laat met drie nieuwe modellen zien waar het merk de komende jaren naar toe gaat. Door toepassing van kenmerkende technische voorzieningen als Symmetrical AWD en boxermotoren, weten alle drie de modellen de kernwaarde van Subaru uit te dragen.
Profile

Een belangrijke rol in dit indrukwekkende productoffensief is weggelegd voor de nieuwe Legacy, hoewel de auto nu nog als concept car door het leven gaat, geeft hij al wel duidelijk aan hoe de volgende generatie Legacy er uit zal gaan zien. In 2014 viert de Legacy zijn 25ste verjaardag, de Subaru Legacy Concept geeft de designrichting van de volgende generatie Legacy weer.

Subaru

Subaru heeft meer in het verschiet, zoals de Levorg. De direct ingespoten boxermotor met turbo (DIT) wordt leverbaar in twee versies; de volledig nieuw ontwikkelde 1,6 liter DIT en de 2.0 DIT.

Subaru

Het derde volledig nieuwe model dat Subaru laat zien is de nieuwe WRX. Het model is ontwikkeld volgens de filosofie ‘U hebt de controle over Pure kracht'. Die kracht komt voort uit de direct ingespoten tweeliter DIT boxermotor. Standaard komt de WRX met een handgeschakelde zesbak, Sport-Lineartronic is eveneens leverbaar.

Subaru

Of en wanneer de 3 nieuwe Subaru modellen naar Europa komen is op dit moment nog niet bekend.

Remschijf.nl
Subaru Forester e-Boxer nu ook als VanSubaru Forester e-Boxer nu ook als Van
26 mei 2021
Subaru kondigt Solterra aanSubaru kondigt Solterra aan
11 mei 2021
Subaru Outback april 2021 bij dealerSubaru Outback april 2021 bij dealer
23 april 2021
Subaru breidt garantie uit naar 5 jaarSubaru breidt garantie uit naar 5 jaar
20 april 2021
 

Info