15 oktober 2007
 

Subaru

Drie conceptcars bij Subaru in Tokyo

Autozine
15 oktober 2007 | Met de I.A.A. nog vers in het geheugen, maakt Subaru zich alweer op voor het volgende belangrijke evenement: de 40-ste Tokyo Motor Show. Geheel in lijn met het motto van Subaru op deze tentoonstelling, Fantastic Moments, zullen er diverse Fantastic Models worden getoond.
Info

Zo presenteert Subaru op zijn stand een heuse wereldprimeur: de Impreza WRX STI. Het wordt de ultieme uitvoering van de nieuwe Impreza-reeks, zoals die onlangs in Nederland werd geïntroduceerd. De Impreza WRX STI tevens de basis voor de Impreza World Rally Car voor 2008 - zal in de Benelux overigens vroeg in het komende jaar zijn debuut beleven.

Subaru

Een ander hoogtepunt op de Tokyo Motor Show wordt Subaru's prototype EXIGA Concept. In deze zevenpersoons auto heeft Subaru al zijn knowhow verwerkt die is opgedaan tijdens de ontwikkeling van zijn Touring Wagon-modellen, terwijl de EXIGA Concept ook is voorzien van een tweeliter turboboxermotor en uiteraard Symmetrical All Wheel Drive. De belangrijkste kenmerken van het studiemodel zijn z'n transparante dak, de 'theateropstelling' van de stoelen waardoor iedere passagier een optimaal uitzicht heeft en zijn opvallende 'candy red pearl'-lak.

Subaru

Eveneens een belangwekkend prototype is de elektrisch aangedreven Subaru G4e Concept. Deze auto is uitgerust met de nieuwste generatie lithium-ion batterijen, die onder de wagenvloer zijn geplaatst, waardoor de interieurruimte volledig intact blijft. Subaru betitelt de G4e Concept dan ook niet voor niets als een volwaardige vijfpersoons auto. Met volle batterijen heeft de G4e Concept, waarin vele gewichtsbesparende materialen zijn verwerkt, een actieradius van 200 kilometer.

Subaru
XLLease
Subaru introduceert SolterraSubaru introduceert Solterra
11 november 2021
5 EuroNCAP sterren Subaru Outback 20225 EuroNCAP sterren Subaru Outback 2022
8 september 2021
Subaru Forester e-Boxer nu ook als VanSubaru Forester e-Boxer nu ook als Van
26 mei 2021
Subaru kondigt Solterra aanSubaru kondigt Solterra aan
11 mei 2021