26 februari 2010
Subaru Justy

Subaru Justy

Subaru Justy tijdelijk als Black and White

Autozine
26 februari 2010 | Extra comfort en een exclusieve uitstraling, dat is het recept van de tijdelijk leverbare Subaru Justy 'Black & White'. De Subaru's Justy 1.0 Comfort en 1.0 Comfort S zijn nu namelijk met een interieurpakket leverbaar. Door de boventoon van een zwart-witte kleurstelling hiervan in combinatie met een zwarte of witte carrosseriekleur is een aparte Justy-versie gecreƫerd.

In het geval van de Justy 1.0 Comfort is er af fabriek reeds voorzien in zaken als airconditioning, elektrisch te bedienen zijruiten voor en achter, radio/CD-speler, centrale vergrendeling, een in twee delen neerklapbare achterbank en zowel voor- als zijairbags. De Subaru Justy 1.0 Comfort S voegt daar nog tal van zaken aan toe, waaronder lichtmetalen wielen, gordijnairbags voor en achter, extra chroomafwerking, een in hoogte verstelbare bestuurdersstoel en een sport-comfort onderstel.

Subaru Justy

In het kader van de 'Black & White' komt daar een interieurpakket bij. In lijn met de naam van de auto kan er namelijk gekozen worden uit een zwarte of witte carrosseriekleur in combinatie met lederen stoelbekleding en een bijpassende mattenset, beide eveneens in een zwart-witte kleurstelling.

De meerprijs voor de 'Black & White'-editie bedraagt 250 euro; derhalve komt de vanafprijs voor deze gelimiteerde uitvoering op 11.245 euro. De auto is per direct leverbaar tot en met 30 juni 2010 zolang de voorraad strekt.

Wittebrug
Subaru Justy nu met gratis TomTomSubaru Justy nu met gratis TomTom
3 februari 2009
Subaru lanceert deze herfst nieuwe Justy
1 maart 2007
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Forum