3 februari 2009
Subaru Justy

Subaru Justy

Subaru Justy nu met gratis TomTom

Autozine
3 februari 2009 | Februari staat bij de Subaru-dealers in het teken van verrassingen. Zo ontvangt iedere koper van een nieuwe Subaru Justy gratis een TomTom navigatiesysteem. Daarnaast dit alles kan elke Subaru Justy in februari met flinke korting worden voorzien van extra's als 'Privacy Glass' en halflederen- of kwartlederen bekleding. Het halfleder interieur is verkrijgbaar in vier kleuren, waarbij alle contactdelen van de stoelen en de achterbank, alsmede van de hoofdsteunen en de deurpanelen van leer worden voorzien. In het geval van kwartleder hebben de stoelen en de achterbank een lederen middenbaan, met keuze uit vier sportieve kleuren. Kwartlederen bekleding is in deze actiemaand verkrijgbaar voor € 895,-.

Donker getinte zijruiten (vanaf de middenstijl naar achteren) en achterruit zorgen voor minder inkijk, extra zon- en warmtewering en een exclusief voorkomen. Bij de Subaru 6 Sterren Dealer kan de klant kiezen uit twee tinten. De actieprijs hiervan bedraagt € 445,- inclusief montage.

Subaru Justy

De Subaru Justy Comfort beschikt over onder meer airconditioning, een radio/CD-speler met twee luidsprekers, stuurbekrachtiging, centrale vergrendeling met afstandsbediening, elektrisch bedienbare ramen voor én achter, elektrisch verstelbare buitenspiegels, airbags en zij-airbags, een verschuifbare achterbank, een in twee ongelijke delen neerklapbare achterbank en ISOfix bevestigingspunten voor kinderzitjes achter.

Gaat het om de Justy Comfort S, dan omvat de uitrusting bijvoorbeeld ook nog 14-inch lichtmetalen wielen, radio/CD-speler met vier luidsprekers, een in hoogte verstelbare bestuurdersstoel, een sport-comfort onderstel, gordijnairbags voor en achter, alsmede chroomeffect afwerking in het interieur.

XLLease
Subaru Justy tijdelijk als Black-WhiteSubaru Justy tijdelijk als Black-White
26 februari 2010
Subaru lanceert deze herfst nieuwe Justy
1 maart 2007
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Forum