6 juni 2002

Smart ForTwo Cabrio (2000 - 2007)

ebay veilt eerste smart crossblade gesigneerd door robbie williams

6 juni 2002 - Op de online handelsplaats eBay kunnen autoliefhebbers van 7 tot 17 juni bieden op een door Robbie Williams gesigneerde unieke Smart. Het gaat om de Smart Crossblade 0001, de eerste uit een gelimiteerde serie van 2000 exemplaren die enkele weken geleden in Duitsland werd gepresenteerd. De startprijs voor de extravagante cabriolet is slechts 1 euro, zonder minimumverkoopprijs. De crossblade heeft op dit moment een marktwaarde van 21.000 euro.

Op zoek naar een Smart ForTwo Cabrio Pure ?
Nederland Mobiel heeft er 9 vanaf € 1.499,-

Smart ForTwo Cabrio (2000 - 2007) Pure (45 kW)

De Crossblade is geen doorsnee cabriolet; hij heeft geen dak, geen portieren en geen voorruit. Het idee is om bestuurders "onbegrensde vrijheid" te geven. Robbie Williams gaf bij de presentatie van de Crossblade in Hamburg een optreden en signeerde vervolgens het eerste exemplaar. Williams is sinds kort zelf de trotse eigenaar van de Smart Crossblade met serienummer 0008.

Smart ForTwo Cabrio (2000 - 2007)

Wie de auto via de veiling op eBay weet te bemachtigen, draagt bovendien een steentje bij aan het goede doel. De opbrengst gaat namelijk naar 'Give it sum!', de liefdadigheidsorganisatie van Robbie Williams, die zich inzet voor de sociaal zwakkeren in zijn geboortestreek Norht-Staffordshire.

Met meer dan 46 miljoen ingeschreven leden is eBay wereldleider in on-line handel. eBay stelt de community van gebruikers, zowel particulieren als professionelen, in staat om praktisch alles te verhandelen. In het jaar 2001 werd door de eBay-community wereldwijd voor meer dan 9 miljard dollar aan objecten gekocht en verkocht.

KwikFit