23 april 2002

Smart ForTwo Cabrio (2000 - 2007)

de eerste smart crossblade is overhandigd aan popzanger robbie williams

23 april 2002 - Robbie Williams is de eerste eigenaar van een van de 2000 smart crossblades. Bij de officiele overhandiging die vorige week plaatsvond in Hamburg, kreeg de zanger, op zijn speciale verzoek, de auto met serienummer 0008.

Op zoek naar een Smart ForTwo Cabrio Pure ?
Nederland Mobiel heeft er 9 vanaf € 1.499,-

Smart ForTwo Cabrio (2000 - 2007) Pure (45 kW)

"Ik vind deze auto te gek. Hij is innovatief en onconventioneel, twee elementen die ik ook altijd in nieuwe projecten zoek", zegt Robbie over zijn nieuwe smart crossblade.

Smart ForTwo Cabrio (2000 - 2007)

De samenwerking tussen MCC smart en de Britse rockster is in december 2001 van start gegaan met de premiere van zijn autobiografische film Nobody Someday. "Robbie Williams vertegenwoordigt de 'joy of life' die prima past bij het imago van smart. Wij zijn er trots op dat hij de eerste klant is van de smart crossblade", zegt Andreas Renschler, president van MCC smart.

De opbrengst gaat naar Robbie Williams' liefdadigheidsfonds "Give It Sum!". "Give It Sum!" helpt mee aan de bestrijding van armoede en sociale ongelijkheid op lokaal niveau. "De eerste opbrengsten gaan naar Stoke-on-Trent, mijn geboorteplaats. Het is niet een gebied waarvan je het in eerste instantie verwacht, maar er heerst daar veel werkloosheid en dit zorgt voor toenemende armoede", verklaart de zanger. In de toekomst zullen ook andere gebieden profiteren van het "Give It Sum!" fonds, zowel in Engeland als in de rest van de wereld.

AutoCoach
Dutchlease