17 oktober 2021
Smart ForTwo Cabrio (2000 - 2007)
Smart ForTwo Cabrio (2000 - 2007)

Forum Smart ForTwo Cabrio (2000 - 2007)

Reacties van eigenaren

  

, datum: 30 augustus 2017

Ervaring met ForTwo Cabrio : Deze auto is met de nodige jaarlijkse servicebeurd een goede aankoop, behalve als je hem laat keuren bij ASV. Die keuren op gevoel uiterlijk, in mijn geval werd mijn auto afgekeurd omdat de auto niet dicht was en lekte. Dit naar het spruitstuk te kijken en aan te nemen dat die dus lekte. Alle oude Smartjes hebben haarschuurtjes in het gietijzer iets dat niet betekend dat deze lekt. Op de vraag of ze het konden aantonen ivm de afkeuring zeggen ze dat dat niet nodig is. Pfff, niet aantoonbaar is gewoon goed hooguit een aantekening op het rapport na.

Vanuit de garage direct naar een onafhankelijke garage gereden en die gaf aan dat deze niet lek is en dat men een ander probleem kwa veiligheid gewoon over het hoofd hebben gezien en daar heb ik ook terrecht een aantekening voor gehad.

Nee, als niet klant moet je deze garage mijden, maar zeker wel overwegen een Smart te kopen heerlijke auto en zeeer betrouwbaar...

Ervaring met onderhoud (onbekende dealer): Zolang je maar niet naar de dealer gaat en een garage zoek met Smart ervaring komt het prima in orde.

Ervaring met verkoop: Toen ik hem kocht was dat prima uiteraard word je verleid tot extra aankopen.

UitvoeringPasion
Bouwjaar2004
In bezit13 jaar
KM-stand125.000 km

Betrouwbaarheid9
Comfort9
Motor9
  
  

, datum: 25 september 2007

Ervaring met ForTwo Cabrio : Foute auto. Zeer slechte dealerservice. Belachelijk lage restwaarde.

Ervaring met onderhoud (merkgarage): Afgebroken bevestigingslipjes, slecht gemonteerde accesoirers, ontbrekende schroeven en rubbertjes na servicebeurt. Bij schade blijken geen originele onderdelen meer gemaakt te worden.

Ervaring met verkoop: Dealer uiterst vriendelijk bij verkoop, maar daarna is alle interesse en vriendelijkheid voorbij. Je wordt genegeerd, ze laten je eindeloos wachten en geven bij inruil een belachelijke lage restwaarde voor je bij hen gekochte Smart terug. Vreselijke figuren daar.

UitvoeringPassion
Bouwjaar2004
In bezit3 jaar
KM-stand35.000 km

Betrouwbaarheid5
Comfort3
Motor4
  
  

, datum: n.b.

Ervaring met ForTwo Cabrio : Iets windgevoelig. maar welke hogere auto is dat niet. In 2003 op vacantie naar zuid Frankrijk geweest. Kosten voor brandstof en tol Euro 75. De auto wordt dagelijks gebruikt en voldoet uitstekend.

Ervaring met onderhoud (merkgarage): Er werken zeer kundige monteurs bij de dealer die bovenal ook zeer behulpzaam zijn.


Bouwjaar2002
In bezit1 jaar
KM-stand27.000 km

Betrouwbaarheid9
Comfort9
Motor9
  
  

, datum: n.b.

Ervaring met onderhoud (merkgarage): Nieuwe ESP pomp. probleemloos vervangen gratis vervangend vervoer.

Uitvoering700cc 61 Pk
Bouwjaar2003
In bezit1 jaar
KM-stand6.000 km

Betrouwbaarheid10
Comfort9
Motor9
  
 
Smart ForTwo Cabrio Smart ForTwo Cabrio
★★★☆☆
 

Info

Test

Techniek

Prijs