25 maart 2016
Smart ForFour

Smart ForFour

Smarthuren.nl breidt uit naar Rotterdam

Autozine
25 maart 2016 | Smarthuren.nl heeft 20 nieuwe Smarts ForFour in gebruik genomen. Het zijn de eerste van in totaal 50 stuks die dit jaar geleverd worden. De auto's worden op vier verhuurlocaties in Nederland ingezet, waaronder de nieuwe locatie in Rotterdam, bij het SS Rotterdam.
Nieuwe vloermatten voor de ForFour?
Dat kan! Vanaf € 33,-
Just Carpets.nl

Klaas Jaap Beintema, eigenaar van Smarthuren.nl, ontving de sleutels van de nieuwe Smarts uit handen van Frans Kroon, fleetsales accountmanager van Mercedes-Benz Nederland. Beintema: "Wij richten ons met onze autoverhuur specifiek op de Smart ForTwo en ForFour. Een auto huren hoeft namelijk helemaal niet duur te zijn. Bovendien is Smart rijden erg leuk! De modellen van Smart zijn wendbaar en ideaal voor stadsverkeer. De Smarts lenen zich ook bij uitstek voor langeafstandsritten: de eerste nieuwe Smart ForFour in onze vloot heeft qua afstand al 1x de wereld rondgereden in 8 maanden tijd!"

Smart ForFour

Smarthuren.nl heeft autoverhuurlocaties in Groningen, Assen, Amsterdam bij de Arena en nu ook in Rotterdam bij het SS Rotterdam. De autoverhuur geschiedt volledig online. De Smart kan op ieder moment opgehaald en teruggebracht worden bij een van de vier vestigingen van Smarthuren.nl.

De verhuurlocatie bestaat uit een Smartbox. De klant wordt hier persoonlijk te woord gestaan door middel van een videoverbinding met een medewerker en alles wordt online afgehandeld. Na registratie en betaling kan de klant op het gewenste moment de sleutel van de gehuurde Smart ophalen en later weer terugbrengen. De Smartbox in Rotterdam dateert uit 1959 en was oorspronkelijk een telefooncel naar het ontwerp van Architectenbureau Brinkman en Van der Vlugt uit Rotterdam, tevens bekend van de Van Nellefabriek en het Feyenoord stadion.

Smart ForFour

De verhuurlocatie in Rotterdam is een samenwerking met het nabijgelegen Westcord Hotel SS Rotterdam. Het SS Rotterdam was het vlaggenschip van de Holland Amerika Lijn en is sinds enkele jaren een van de hotels van Westcord. De Smarts sluiten qua kleurstelling en bestickering geheel aan op de stijl en sfeer van deze bijzondere locatie aan het 3e Katendrechtsehoofd in Rotterdam.

NLE biedt prive-lease voor Smart EV aanNLE biedt prive-lease voor Smart EV aan
27 oktober 2017
Smart nu ook for DogsSmart nu ook for Dogs
26 augustus 2015
Witkar start freefloating autoverhuurWitkar start freefloating autoverhuur
25 augustus 2015
Smart ForFour nu ook met 66 kW motorSmart ForFour nu ook met 66 kW motor
19 januari 2015
 

Info

Test

Techniek

Prijs

KM-kosten

Forum