29 augustus 2004
Smart ForFour (2004 - 2006)

Smart ForFour (2004 - 2006)

Smart ForFour tijdelijk leverbaar in SportStyle uitvoering

Autozine
29 augustus 2004 | Wie een Smart ForFour wil met een sportiever karakter, maar niet wil wachten op de komst van de Brabus Edition in het voorjaar van 2005, heeft een alternatief in de vorm van de Smart ForFour edition Sportstyle. Dit model wordt eind september gepresenteerd tijdens de Autosalon van Parijs en kan nu al bij de Smart centers worden besteld. Haast is echter geboden: de Smart ForFour edition SportStyle is slechts leverbaar in een gelimiteerd aantal van 500 exemplaren waarvan 20 in Nederland.
Nieuwe vloermatten voor de ForFour ?
Dat kan! Vanaf € 35,-
Just Carpets.nl

 

De Smart ForFour edition SportStyle ziet er sportief en dynamisch uit met zijn 17 inch lichtmetalen Brabus sportvelgen, brede banden en de sportuitlaat. Het model maakt de sportieve ambities waar dankzij de 1,5 litermotor van 90 kW (122 pk). Een speciaal sportonderstel zorgt voor een betere wegligging.

Smart ForFour

Verder is de Smart ForFour edition SportStyle voorzien van een glazen panoramadak, airconditioning, een lederen driespaaks stuurwiel en lederen afwerking van de schakelpook en de handremgreep.

Het model is leverbaar in alle 30 kleurencombinaties die Smart levert. De prijs bedraagt € 26.600,- inclusief BTW en BPM.

Smart ForFour